teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,178
- 65
zigsav
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
zigsav
Yok emmi, o az evvel yazdığım yayıntılar oğlanın. O yüzden onun odasına yapılıyor. Kimse kimsenin odasına el koymuyor.Desene "odaya el koyacağım"Ama şaka bir yana bence süper olur ki ben yapmıştım,bazen gezerken hanım beni uyarır "alooo,bak bak neler atmışlar bunları toplamak lazım" diye ,mesela geçenlerde büyük bir çekmece bulduk ,aldım elimde eve getirdim,içine yine sokaktan bulduğum dolap raflarından yeni raf yaptım ve minik balkona vidaladım(bana ait oldu balon) elimdeki elektronik kartları v.s kutulara koyup yerleştirdim,tabii eve sokmadan önce milyoncudan aldığımız kloraklı ıslak mendille iyice sildim
![]()
Bizimkisi bazen söyleniyor "her yerdesin" diye,ben de"ben avcı gelenekten geliyorum,her yerde olmam gayet normal" diyorum ve konu uzamadan kapanıyorYok emmi, o az evvel yazdığım yayıntılar oğlanın. O yüzden onun odasına yapılıyor. Kimse kimsenin odasına el koymuyor.
Zamanında bomba patlamış gibi bi yayıntı odası fotosu koymuştum, ora benim işte.
Bu arada gene o hale geldi o oda. Bu işler bitince, oraya dalacam, sonra dayak yemeyelim.![]()
Yaşlandık ya ondan olabilir,sen yazdıklarımı dikkate almaBizimkisi bazen söyleniyor "her yerdesin" diye,ben de"ben avcı gelenekten geliyorum,her yerde olmam gayet normal" diyorum ve konu uzamadan kapanıyor![]()
Hade hadeee; bizim nesli gene 40 kez çıkarırsınız cebinizden.Yaşlandık ya ondan olabilir,sen yazdıklarımı dikkate alma![]()
Hanım "ben hatırlatırım" dedi@Herkese:
Çok ilginç bir konu yazacağım,fakat bir süre geçmesini ve gelişmeleri görmem görekiyor,umarım unutmam![]()
"Hatırlatırız" diye yazacaktım; gerek kalmamışHanım "ben hatırlatırım" dedi![]()
İp ucu vereyim bari, (bizimkisi "verme" dedi iyi mi"Hatırlatırız" diye yazacaktım; gerek kalmamış![]()
E iyi geceler. Biz de kapatalım tükanı madem.İp ucu vereyim bari, (bizimkisi "verme" dedi iyi mi) ve şalteri kapatıyorum diye de ekledi ,hadi kaçtım korkumdan değil haaaa
![]()