Maksat muhabbet olsun ...

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
874
51
Desene "odaya el koyacağım" :) Ama şaka bir yana bence süper olur ki ben yapmıştım,bazen gezerken hanım beni uyarır "alooo,bak bak neler atmışlar bunları toplamak lazım" diye ,mesela geçenlerde büyük bir çekmece bulduk ,aldım elimde eve getirdim,içine yine sokaktan bulduğum dolap raflarından yeni raf yaptım ve minik balkona vidaladım(bana ait oldu balon) elimdeki elektronik kartları v.s kutulara koyup yerleştirdim,tabii eve sokmadan önce milyoncudan aldığımız kloraklı ıslak mendille iyice sildim :)
Yok emmi, o az evvel yazdığım yayıntılar oğlanın. O yüzden onun odasına yapılıyor. Kimse kimsenin odasına el koymuyor.
Zamanında bomba patlamış gibi bi yayıntı odası fotosu koymuştum, ora benim işte. :kiskis
Bu arada gene o hale geldi o oda. Bu işler bitince, oraya dalacam, sonra dayak yemeyelim.:sirit

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,178
65
Yok emmi, o az evvel yazdığım yayıntılar oğlanın. O yüzden onun odasına yapılıyor. Kimse kimsenin odasına el koymuyor.
Zamanında bomba patlamış gibi bi yayıntı odası fotosu koymuştum, ora benim işte. :kiskis
Bu arada gene o hale geldi o oda. Bu işler bitince, oraya dalacam, sonra dayak yemeyelim.:sirit
Bizimkisi bazen söyleniyor "her yerdesin" diye,ben de"ben avcı gelenekten geliyorum,her yerde olmam gayet normal" diyorum ve konu uzamadan kapanıyor :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,178
65
@Herkese:
Çok ilginç bir konu yazacağım,fakat bir süre geçmesini ve gelişmeleri görmem görekiyor,umarım unutmam :)

Geri
Üst Alt