senle alakalıdeğil hasan abi baksana adamlar yazılımı heryerden istiyolar bitek çoşkun abimin eve gitmiyolar yazılım istemeye ama yarın duyarız adam bizim eve geldi yazılım istemeye derse şaşırmamEvet yazılım talebi yaparken fazla konuya yazmayın uyarısı. Eğer otomatik ise sorun yok. Ama emeğe rağmen uyarı geliyorsa bence sıkıntı çünkü heves kırar şefim.
Neyse sağlık olsun. Dikkatli olacağız![]()
ihtiyarlar belli oluyoBen halen ci vi beyzik devrinde patinaj edip durduğum içün üstüme alınmadım bile... Ha bi de borland pascal varıdı, v5.5. Sonrası yok![]()
Köyde bulduğum sunta levhalardan kendime bunun biraz küçüğünü yapmıştım,sadece alt kısımdaki çekmeceler yoktu, bu arada sunta levhaları taşınanların attığı ya dolap veya yatak bazalarından çıkanlardı,ne çekti bizim 99 toyataSıpanın bilgisayarında otomatik kedi varıdı, bi şeyler cızıktırdım, bi ara bi render alır koyarım buraya.
Şu (ya da benzeri) bi zıkkıma para ve 4 kata taşımaya ge ö te yetmeyince, kendim yapmaya karar verdim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İzmir'de felaket sallandı,aslında sanki sallanma değil de çökme gibi oldu veya bize öyle geldi,ayrıca 9-10 saniye kadar sürdü.Geçmiş olsun
Balıkesir 6.1 sallandı
babam yazdı bana kötü sallanmışlarİzmir'de felaket sallandı,aslında sanki sallanma değil de çökme gibi oldu veya bize öyle geldi,ayrıca 9-10 saniye kadar sürdü.
Valla tükanda bissürü çıkma vardı 1-1,5 plaka tasarruf edebilirdim.Köyde bulduğum sunta levhalardan kendime bunun biraz küçüğünü yapmıştım,sadece alt kısımdaki çekmeceler yoktu, bu arada sunta levhaları taşınanların attığı ya dolap veya yatak bazalarından çıkanlardı,ne çekti bizim 99 toyata,hanım bana "kamyon gibi kullandın hep "der hala
![]()
Ben kendine ait bir yere yapacağını düşünmüştüm mübarek,çocuğun odasında ne işi var bu sistemin,Valla tükanda bissürü çıkma vardı 1-1,5 plaka tasarruf edebilirdim.
Ama sonra düşündüm: Yav ben bunu sıpanın odasına yapıyorum. Elalemin çıkma küflü, eski püskü plakalarını neden çocuğumun yattığı odaya sokayım ki?
Üçe beşe bakmadım, yük taşıyacak parçalar için mdf, raf vb ıvır kıvırlar için accık tasarruf ederiz hesabı ile suntaya yürüdüm, tümünü sıfır kestirdim.
183x366 1 plaka atlantik çam, 1 de aynı ölçü beyaz mdflam,
183x366 1 plaka atlantik suntalam 1 plaka da 210x280 beyaz suntalam kestirdim.
Plakalar, ebatlama (plaka başı 300), 0,40 bant (metresi 25) derken hespi 12500 Tuttu.
2500 de tümünün kulbuna kulağına rayına veririm heralım.
2 adet dolap (71x205 ve 73x205) 1 adet masa (193x85, yukarıdaki fotodakinin benzeri) üstüne ranza, 1 adet 170lik TV ünitesi, bi de zigon takımı çıkardım.
MDF'ler geldi. Suntalar yarın gelir. 2-3 günde de yavaş yavaş montajını bitiririm heral.
Oda mayın tarlası gibi. En son tepem attı, bu projeyi çızıktırdım.Ben kendine ait bir yere yapacağını düşünmüştüm mübarek,çocuğun odasında ne işi var bu sistemin,![]()
Desene "odaya el koyacağım"Oda mayın tarlası gibi. En son tepem attı, bu projeyi çızıktırdım.
Zibilyon tane devre kartı, motor, arduino, yanına sos olarak muhtelif lehim ekipmanları ve diğer elektrikçi hırdavatı...
Ekstradan bi kamyon lego ve maket.
Model uçaklar da bonusu![]()