Dostum başınız sağolsun. Işıklar içinde uyusun, ailesi ve dostlarına da sabırlar dilerim.Arkadaşlar cenaze sebebiyle şehir dışındayım.
Mesajlarınıza bu yüzden geç cevap vereceğim.
Dostum başınız sağolsun. Işıklar içinde uyusun, ailesi ve dostlarına da sabırlar dilerim.Arkadaşlar cenaze sebebiyle şehir dışındayım.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun rabbim merhametiyle muamele eylesinArkadaşlar cenaze sebebiyle şehir dışındayım.
Tekrar başın sağ olsun sevgili ahmet.Arkadaşlar cenaze sebebiyle şehir dışındayım.
Başın sağolsun Kardeşim :( Allah Rahmet EylesinArkadaşlar cenaze sebebiyle şehir dışındayım.
saol abimBaşın sağolsun Kardeşim :( Allah Rahmet Eylesin
Bu seferde işini doğru yapan işletmeler hedef gösterilmiş olmaz mı.?Merter Elektronik ithalat ürünleri konusuna yorum yapamadığım için buraya yazayım.
Vida tipi mikrofonlu ve mikrofonsuz gizli kamera satılıyor. Niyeti kötü olanlar ellerini ovuşturmaz mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hepimizin aklına aynı şey geldi mi? Oteller, tatil beldeleri vs?
Kullanım alanları kısmına ek olarak oteller tatil beldeleri, öğrenci pansiyonları vs eklenir mi?
- Güvenlik Sistemleri
- Drone Kameraları
- Endüstriyel Uygulamalar
- Robotik Sistemler
- Görüntü İşleme
- Otomasyon Sistemleri
Satışı serbest,yasaklı ürün olsa haklısın ,uyarmak lazım ama zaten niyeti kötü olanlar ellerini her zaman ovuşturuyorlar bana göre sevgili D durdurakMerter Elektronik ithalat ürünleri konusuna yorum yapamadığım için buraya yazayım.
Vida tipi mikrofonlu ve mikrofonsuz gizli kamera satılıyor. Niyeti kötü olanlar ellerini ovuşturmaz mı?
İşini doğru, amacına uygun yapanlar ayrı. Sitede kocaman herkese açık sepete ekle düğmesi var. Bence böyle bir ürün işini doğru yapan firmalara özel olarak satılmalı.Bu seferde işini doğru yapan işletmeler hedef gösterilmiş olmaz mı.?
yazdığını beğenmemiş sayın abim ama ben beğendim haklısın yasak ürün değil ama bence kol uvuşturanı yasaklamalıSatışı serbest,yasaklı ürün olsa haklısın ,uyarmak lazım ama zaten niyeti kötü olanlar ellerini her zaman ovuşturuyorlar bana göre sevgili D durdurak
Bilemiyorum hocam ya. Gerçi bu tarz ürünler yıllardır satılıyor. Denetlenme, cezaların caydırıcılığı derken konu siyasete gidecek. Neyse sustum.Satışı serbest,yasaklı ürün olsa haklısın ,uyarmak lazım ama zaten niyeti kötü olanlar ellerini her zaman ovuşturuyorlar bana göre sevgili D durdurak
Susman iyi olmuş neme lazımBilemiyorum hocam ya. Gerçi bu tarz ürünler yıllardır satılıyor. Denetlenme, cezaların caydırıcılığı derken konu siyasete gidecek. Neyse sustum.![]()