Maksat muhabbet olsun ...

D Çevrimdışı

durdurak 

Yeni Üye
24 Ocak 2019
30
35
Merter Elektronik ithalat ürünleri konusuna yorum yapamadığım için buraya yazayım.

Vida tipi mikrofonlu ve mikrofonsuz gizli kamera satılıyor. Niyeti kötü olanlar ellerini ovuşturmaz mı?

Hepimizin aklına aynı şey geldi mi? Oteller, tatil beldeleri vs?

Kullanım alanları kısmına ek olarak oteller tatil beldeleri, öğrenci pansiyonları vs eklenir mi?
  • Güvenlik Sistemleri
  • Drone Kameraları
  • Endüstriyel Uygulamalar
  • Robotik Sistemler
  • Görüntü İşleme
  • Otomasyon Sistemleri

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,107
Merter Elektronik ithalat ürünleri konusuna yorum yapamadığım için buraya yazayım.

Vida tipi mikrofonlu ve mikrofonsuz gizli kamera satılıyor. Niyeti kötü olanlar ellerini ovuşturmaz mı?

Hepimizin aklına aynı şey geldi mi? Oteller, tatil beldeleri vs?

Kullanım alanları kısmına ek olarak oteller tatil beldeleri, öğrenci pansiyonları vs eklenir mi?
  • Güvenlik Sistemleri
  • Drone Kameraları
  • Endüstriyel Uygulamalar
  • Robotik Sistemler
  • Görüntü İşleme
  • Otomasyon Sistemleri
Bu seferde işini doğru yapan işletmeler hedef gösterilmiş olmaz mı.?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,178
65

Satışı serbest,yasaklı ürün olsa haklısın ,uyarmak lazım ama zaten niyeti kötü olanlar ellerini her zaman ovuşturuyorlar bana göre sevgili D durdurak

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,178
65
Bilemiyorum hocam ya. Gerçi bu tarz ürünler yıllardır satılıyor. Denetlenme, cezaların caydırıcılığı derken konu siyasete gidecek. Neyse sustum. :)
Susman iyi olmuş neme lazım :) benim avukatım da yok ki beni savunsun , şaka bir yana bu gün bir yerde belki 20 adet mini kamera gördüm,adam satıyor ama alan varmı bilmiyorum,büyük firmalarda en azından fatura var ve kime satıldığı biliniyor,satıcıya sordum "fatura veriyormusun" diye yüzüme baktı bir süre ... Hadi ben de sustum neme lazım :)

Geri
Üst Alt