PCTeknikElektronik
Aktif Üye
- 30 Ocak 2024
- 229
Yav arkadaşlar Emmi'den haber alan var mı? Bir aydır ses seda yok. Nasıl bir hastalıktır bu?
Tamam. Son sorum salakçaydı, nasıl olduğunu son bi haftadır çok iyi gözlemleme şansım oldu.
Yav arkadaşlar Emmi'den haber alan var mı? Bir aydır ses seda yok. Nasıl bir hastalıktır bu?
Tamam. Son sorum salakçaydı, nasıl olduğunu son bi haftadır çok iyi gözlemleme şansım oldu.
Emminin yakını hasta onu ziyaret başka şehire gittiler.Yav arkadaşlar Emmi'den haber alan var mı? Bir aydır ses seda yok. Nasıl bir hastalıktır bu?
Sevgili teraspy dostum çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah biliyorum yakınlarımızın bu halleri bizleri çok üzüyor elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sırası geliyor günlerce hastanede yatıp kalkıyoruz ama dediğin gibi mesafe uzak oldumu dahada yorucu oluyor insan kendi evindeki gibi,de rahat edemiyor ama kendine,de dikkat etmelisin biliyorsun yaşlar ilerledi kendi rahatsızlıklarımız,da var,ki bu nedenle hastalarımızın yanında olalım onlara destek olalım derken biz onların durumuna düşersek ne olur kendine çok dikkat et sağlığına dikkat et sevgi ve selamlarımla.Sevgili gençler ve genç kalanlar, bu gün İstanbul'dan döndüm, hastamız yoğun bakımda stabil olarak yatmakta,Dr ile konuştuğumda " uyanmasını bekliyoruz, değerleri daha iyiye gidiyor" dedi, ve "yine de her şeye hazırlıklı olun" diye de ekledi.Beynim çok yorgun ,Avcılar- Ümraniye arası uzun yol maalesef,yordu bizleri.En azından 30 ağustosa kadar İzmir'deyim,belki kısa süre için tekrar gider-gelirim.Bu gün dinleneyim yarın anlatırım belki.Bu arada arayanlara, soranlara,düşünenlere çok çok teşekkür ediyorum,hepinizden Allah razı olsun...
abim uzun uzun konuştuk allahtan ümit kesilmez ellerinden öpüyorumSevgili gençler ve genç kalanlar, bu gün İstanbul'dan döndüm, hastamız yoğun bakımda stabil olarak yatmakta,Dr ile konuştuğumda " uyanmasını bekliyoruz, değerleri daha iyiye gidiyor" dedi, ve "yine de her şeye hazırlıklı olun" diye de ekledi.Beynim çok yorgun ,Avcılar- Ümraniye arası uzun yol maalesef,yordu bizleri.En azından 30 ağustosa kadar İzmir'deyim,belki kısa süre için tekrar gider-gelirim.Bu gün dinleneyim yarın anlatırım belki.Bu arada arayanlara, soranlara,düşünenlere çok çok teşekkür ediyorum,hepinizden Allah razı olsun...
Geçmiş olsun.Sevgili gençler ve genç kalanlar, bu gün İstanbul'dan döndüm, hastamız yoğun bakımda stabil olarak yatmakta,Dr ile konuştuğumda " uyanmasını bekliyoruz, değerleri daha iyiye gidiyor" dedi, ve "yine de her şeye hazırlıklı olun" diye de ekledi.Beynim çok yorgun ,Avcılar- Ümraniye arası uzun yol maalesef,yordu bizleri.En azından 30 ağustosa kadar İzmir'deyim,belki kısa süre için tekrar gider-gelirim.Bu gün dinleneyim yarın anlatırım belki.Bu arada arayanlara, soranlara,düşünenlere çok çok teşekkür ediyorum,hepinizden Allah razı olsun...
Acil şifalar dilerim. Sağlıkla kalın.Sevgili gençler ve genç kalanlar, bu gün İstanbul'dan döndüm, hastamız yoğun bakımda stabil olarak yatmakta,Dr ile konuştuğumda " uyanmasını bekliyoruz, değerleri daha iyiye gidiyor" dedi, ve "yine de her şeye hazırlıklı olun" diye de ekledi.Beynim çok yorgun ,Avcılar- Ümraniye arası uzun yol maalesef,yordu bizleri.En azından 30 ağustosa kadar İzmir'deyim,belki kısa süre için tekrar gider-gelirim.Bu gün dinleneyim yarın anlatırım belki.Bu arada arayanlara, soranlara,düşünenlere çok çok teşekkür ediyorum,hepinizden Allah razı olsun...
Evet aynen beyin yorgunluğuna yol da eklenince üstelik İstanbul trafiğindeSevgili teraspy dostum çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah biliyorum yakınlarımızın bu halleri bizleri çok üzüyor elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sırası geliyor günlerce hastanede yatıp kalkıyoruz ama dediğin gibi mesafe uzak oldumu dahada yorucu oluyor insan kendi evindeki gibi,de rahat edemiyor ama kendine,de dikkat etmelisin biliyorsun yaşlar ilerledi kendi rahatsızlıklarımız,da var,ki bu nedenle hastalarımızın yanında olalım onlara destek olalım derken biz onların durumuna düşersek ne olur kendine çok dikkat et sağlığına dikkat et sevgi ve selamlarımla.![]()
Teşekkür ederim tobaabim uzun uzun konuştuk allahtan ümit kesilmez ellerinden öpüyorum
Teşekkür ederim By_TrolGeçmiş olsun.
Teşekkür ederim rabitelliAcil şifalar dilerim. Sağlıkla kalın.