teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Teşekkür ederim sevgili T tartar10Abi çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim sevgili T tartar10Abi çok geçmiş olsun
Geldiler ,oturduk ,eskilerden konuştuk ,bu arada çok kilo almış 2 kere anjiyo olmuş (yoksa bypass mı demişti) ,bana da göbeklenmişsin alo dedi,ama gerçekten çok mutlu oldum doğrusuHadi bakalım hayırlı olsun
Hoşgeldin Sanırım yeni mezun teknisyensin, bu arada yarışmaya nereden katılıyorsun, öğrenmek isterim sevgili Televizyon TeknisyeniSelamlar ben geldim
Televizyon Teknisyeni , Buralardasın ama cevap gelmedi ,uyudun mu yoksaHoşgeldin Sanırım yeni mezun teknisyensin, bu arada yarışmaya nereden katılıyorsun, öğrenmek isterim sevgili Televizyon Teknisyeni
Halen AktifimTelevizyon Teknisyeni , Buralardasın ama cevap gelmedi ,uyudun mu yoksa
Hoşgeldin Sanırım yeni mezun teknisyensin, bu arada yarışmaya nereden katılıyorsun, öğrenmek isterim sevgili Televizyon Teknisyeni
Televizyon Teknisyeni , Buralardasın ama cevap gelmedi ,uyudun mu yoksa
Hımm, sorumun cevabını alayım o zamanHalen Aktifim
Geceleri aklıma yeni fikirler gelebiliyor ama sabahları hiç fikir gelmiyorTelevizyon Teknisyeni , Buralardasın ama cevap gelmedi ,uyudun mu yoksa
Evet 2 sene flan oluyor yarışmaya İstanbul'dan katılıyorumHımm, sorumun cevabını alayım o zaman
Araştırma yapmayı çok severim zaten anlamışsındır yeni konu açanlar listesinde neredeyse hep ben varımGeceleri aklıma yeni fikirler gelebiliyor ama sabahları hiç fikir gelmiyor
Evet 2 sene flan oluyor yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
Daha fazla konu açmak isterim aklımda çok soru var ama ban yemek istemiyorumGeceleri aklıma yeni fikirler gelebiliyor ama sabahları hiç fikir gelmiyor
Araştırma yapmayı çok severim zaten anlamışsındır yeni konu açanlar listesinde neredeyse hep ben varım
İstanbul , hastalık nedeni ile yaklaşık 19 gün kaldım,yaşanacak yer değil bana göre,aşırı kalabalık ecnebiler cirit atıyor ,yollar desen tam bir felaket , İzmir'e köy diyorlar orada , birine "siz köy görmemişsiniz" dedimGeceleri aklıma yeni fikirler gelebiliyor ama sabahları hiç fikir gelmiyor
Evet biraz öyle ama ortama alıştım başka şehirde yapabilirmiyim emin değilimİstanbul , hastalık nedeni ile yaklaşık 19 gün kaldım,yaşanacak yer değil bana göre,aşırı kalabalık ecnebiler cirit atıyor ,yollar desen tam bir felaket , İzmir'e köy diyorlar orada , birine "siz köy görmemişsiniz" dedim
Tabii (tabii uygulaması değildir ),herkese yaşadığı yer cennet ,bizimki ise nasıl denir bilmiyorum
Öncelikle "geçmiş olsun" dileğine teşekkür ederim Dedim ya "herkese yaşadığı yer cennet " diye , orası sana öyle geliyordur ama bana hiç gelmediEvet biraz öyle ama ortama alıştım başka şehirde yapabilirmiyim emin değilim
Ben geldim gençlerÖncelikle "geçmiş olsun" dileğine teşekkür ederim Dedim ya "herkese yaşadığı yer cennet " diye , orası sana öyle geliyordur ama bana hiç gelmedi
A nereye daha kola içecektik karpuz la güzel giderVe ben de çıkıyorum, teşekkürler toba , iyi geceler herkese