osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,174
- 60
hayırdır yine ne olduMoralimiz bozuk forumda takılıyoruz işte
hayırdır yine ne olduMoralimiz bozuk forumda takılıyoruz işte
Ne olsun sorunlu televizyonum işte iade edeceğim diye hasta oldumhayırdır yine ne oldu
Bundan bir şey anlamadımOsmanke abimiz saygıdeğer boy insandır benim konularıma yardımcısı olmayı sever
o konu kapanmadı,mı dahaNe olsun sorunlu televizyonum işte iade edeceğim diye hasta oldum
İade edebirsem daha ucuz bir televizyon alacağım HD ready bile razıyım yahayırdır yine ne oldu
Vestel sorunmu çözer Osman abi müşteriyi takmayan sorunları ile ilgililenmeyen bir firma işteo konu kapanmadı,mı daha
Kapanmaz hit olmak için açık kalıro konu kapanmadı,mı daha
Benim adım hıdır elimden gelen budurBundan bir şey anlamadım
Amacım hit olmak değil amacım sorunlarımı çözmekKapanmaz hit olmak için açık kalır
Osman bey saygı değer bir insandır benim konulara yardımcı olmayı sever yazdımBundan bir şey anlamadım
Teraspy bey acaba mavi tik almak insagramdaki gibi ücretlimi ne yapmak gerekiyor*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hemen,hemen tüm firmalarda aynı sorunlar varİade edebirsem daha ucuz bir televizyon alacağım HD ready bile razıyım ya
Vestel sorunmu çözer Osman abi müşteriyi takmayan sorunları ile ilgililenmeyen bir firma işte
onu gördüm*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Abi Arçelik Kadar iyi bir müşteri memnuniyeti olan bir firma yok çamaşır Makinam haraket ediyordu daha yeni almıştım hemen yenisiyle değiştirdiler hiç uğraştırmadanHemen,hemen tüm firmalarda aynı sorunlar var
Mavi tik çok pahalı , telefon onayıdır o, cep telefonunu onaylatıyorsun sadeceTeraspy bey acaba mavi tik almak insagramdaki gibi ücretlimi ne yapmak gerekiyor