Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
teraspy abi en son foruma sorduğum soruya düşüncelerinizi yzabilirmisin senin düşüncelerinede ihtiyacım var çok teşekkürlerVe ben de çıkıyorum, teşekkürler toba , iyi geceler herkese
teraspy abi en son foruma sorduğum soruya düşüncelerinizi yzabilirmisin senin düşüncelerinede ihtiyacım var çok teşekkürlerVe ben de çıkıyorum, teşekkürler toba , iyi geceler herkese
okadarçok soru sormuşunki hangisini enson sordunteraspy abi en son foruma sorduğum soruya düşüncelerinizi yzabilirmisin senin düşüncelerinede ihtiyacım var çok teşekkürler
https://tavsiyeforumu.com/konu/tele...n-vadede-televizyona-bir-zarari-olurmu.19656/ sorum buokadarçok soru sormuşunki hangisini enson sordun
kendisi birde gece gelir şimdi kimbilir nelerle uğraşıyodur
Bu konu hakında maalesef bilgim yok, tavana asılı tv gördüm ama gizlenen tv görmedim hiç, ayrıca 12 bin tl de asla vermem, o kadar param olsa küçük odaya 32'' tv alırım,bizim alacağımız taşıyıcılar en fazla 250 tl lik olabilir
Doğru bende şahsen vermem ama merak işte insanlar böyle birşey icat etmiş banada araştırmak düşerBu konu hakında maalesef bilgim yok, tavana asılı tv gördüm ama gizlenen tv görmedim hiç, ayrıca 12 bin tl de asla vermem, o kadar param olsa küçük odaya 32'' tv alırım,bizim alacağımız taşıyıcılar en fazla 250 tl lik olabilir
Ben baktım şimdi 12 bin tl, emekli insanım ,12 bin tlye neler alırım neler ama alana da neden aldın dememDoğru bende şahsen vermem ama merak işte insanlar böyle birşey icat etmiş banada araştırmak düşer
Teraspy abi neden geceleri aktif onun gibi yetenekli bilgili dürüst saygıdeğer insanlara sabahlara ihtiyacımız varTeşekkür ederim sevgili Deimos
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ben gece kuşuyum ,muhabbet konusunu baştan okuman lazım ,burada anlattım uzun uzun bir daha anlatmayayımTeraspy abi neden geceleri aktif onun gibi yetenekli bilgili dürüst saygıdeğer insanlara sabahlara ihtiyacımız var
Osmanke abimiz saygıdeğer boy insandır benim konularıma yardımcısı olmayı severOoooo, sevgili osmanke hoşgeldin
Moralimiz bozuk forumda takılıyoruz işteSelamunaleyküm forum dostları