Teşekkür ederim sevgili osmanke, iyiyim çok şükür bu gün neredyse koca gün uzandım,bazan dalmışım hanım diyor Eee, kolay değil tabii.Ama bir daha gittiğimde servise binmem artık, meğer garajdan m1 miydi neydi metroya binip şirinevlerde inip oradan da metrobüs ile Avcılar ne kolayTeraspy dostum hoşgeldin hayırlı geceler nasılsın
neden aktarmalıyı tercih ediyorsun,ki direk avcılar,otogar otobüsü var tek vesait evet tramvay daha sık geçiyor ama aktarma tabii sana daha hızlı geliyor metroya bin şirinevlerden metrobüs avcılar ama zaman açısından hemen,hemen aynı yinede sen bilirsin metrobüs biraz daha tuzluTeşekkür ederim sevgili osmanke, iyiyim çok şükür bu gün neredyse koca gün uzandım,bazan dalmışım hanım diyor Eee, kolay değil tabii.Ama bir daha gittiğimde servise binmem artık, meğer garajdan m1 miydi neydi metroya binip şirinevlerde inip oradan da metrobüs ile Avcılar ne kolay
Biliyorum, 76O idi sanırım ,ama diğerleri daha hızlı ,onunla zaten serkanın yanına gittim bir gün, yol kalabalık olunca ha bire yolda geçiyor ömürneden aktarmalıyı tercih ediyorsun,ki direk avcılar,otogar otobüsü var tek vesait evet tramvay daha sık geçiyor ama aktarma tabii sana daha hızlı geliyor metroya bin şirinevlerden metrobüs avcılar ama zaman açısından hemen,hemen aynı yinede sen bilirsin metrobüs biraz daha tuzlu
Dur karpuz keseceğiz daha yahuUykum geldi ,herkese iyi geceler
Bak paralı kişi nasıl da belli oluyorDur karpuz keseceğiz daha yahu
Eee heralde yani denizde kum bizde paraBak paralı kişi nasıl da belli oluyor
Hadi bakalım hayırlı olsunUnutmadan yazayım ,bu gün beni 6 yıldır hiç aramayan arkadaşım aradı ve "geçmiş olsun alo,inan çok üzüldüm bir şeye ihtiyacınız var mı" dedi,söylediğine göre telefonu değiştirince numaram da gitmiş ,ben de "eee, seni kaç kere aradım ya" dedim, kaydetmeyi unutmuşum dedi ,ama olsun inanın çok sevindim gerçekten, bana "birbirimizden kopmayalım" dedi bir de ,muhtemelen yarın bize geleceklermiş bakalım
Abi çok geçmiş olsunUnutmadan yazayım ,bu gün beni 6 yıldır hiç aramayan arkadaşım aradı ve "geçmiş olsun alo,inan çok üzüldüm bir şeye ihtiyacınız var mı" dedi,söylediğine göre telefonu değiştirince numaram da gitmiş ,ben de "eee, seni kaç kere aradım ya" dedim, kaydetmeyi unutmuşum dedi ,ama olsun inanın çok sevindim gerçekten, bana "birbirimizden kopmayalım" dedi bir de ,muhtemelen yarın bize geleceklermiş bakalım