Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı anda yazmışız :hihi

Selamunaleyküm forum dostları

81ef3a6af19598d399ace61f2c4c63afa9d8ad5a72e894ac.jpg

Hoşgeldin sevgili osmanke ve ümit :ok

Hoşgeldin sevgili osmanke ve ümit :ok
Siz de hoşgeldiniz Sayın Emmi.

keyifler nasıl iyimisiniz :bye cuma mesajlarını geçiyorum diğer forumlarda siz yazın ben takipteyim:ok

Siz de hoşgeldiniz Sayın Emmi.
Biz eve yeni girdik sayılır gerçi 30 dakika falan oldu ,tüm günümüz hastanede geçti ,bu kez kayın birederin hanımını sabah acil kaldırmışlar, geçen Aydın'a ablasının cenazesine gitmiştik,yarın tekrar gideceğiz bakalım, gerçi durumu iyileşmişti eve gelmeden önce, sanırım üzüntüden olsa gerek.

Biz eve yeni girdik sayılır gerçi 30 dakika falan oldu ,tüm günümüz hastanede geçti ,bu kez kayın birederin hanımını sabah acil kaldırmışlar, geçen Aydın'a ablasının cenazesine gitmiştik,yarın tekrar gideceğiz bakalım, gerçi durumu iyileşmişti eve gelmeden önce, sanırım üzüntüden olsa gerek.
Allah sabır versin. Tekrar başınız sağolsun.

Tekrar başınız sağolsun rabbim sabırlar versin inşallah çok geçmiş olsun:uzgun

Herkese iyi geceler ,çıkıyorum artık çünkü yarın erkenden gidecekmişiz, belki kan lazım olurmuş :uzgun:uyku1

Herkese iyi geceler ,çıkıyorum artık çünkü yarın erkenden gidecekmişiz, belki kan lazım olurmuş :uzgun:uyku1
Yapabileceğimiz birşey olursa haberimiz olsun. (Yakın zamanda enfeksiyon geçirmedik. Gerekli olursa bilginiz olsun.)

Selamunaleyküm forum dostları ben geldim

images-35695df549136e247.jpg

Geri
Üst Alt