Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bugün torunun oyuncaklarıyla uğraştım biraz kerata kız ama maşallah erkek çocuğu gibi sağlam oyuncak yok hergün birini ya kırıyor ya bir yerinden bişeyini çıkartıyor sandalyeli masası vardı onun bile ayağının bağlantılarını kırmış onu tamir ettim :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bugün torunun oyuncaklarıyla uğraştım biraz kerata kız ama maşallah erkek çocuğu gibi sağlam oyuncak yok hergün birini ya kırıyor ya bir yerinden bişeyini çıkartıyor sandalyeli masası vardı onun bile ayağının bağlantılarını kırmış onu tamir ettim :ok
Aynen bizim yeğenin kızı da öyle ,ona "senin kız bilim kadını olacak belli" dedim de bana "hadi be eniştem keşkeee" demişti ama olacak biliyorum :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İnşallah bu kadar üstüne düşmeye göre güzel yerlere gelirler,de bizlerde gurur duyarız :bilmiyom :bye
Bu gün hastaneden gelirken metroda inan hep 65 yaş kartlılar (muhabbetlerinden belli) ama oturan okul gençleri de var,birisi bize "gel amca buraya otur" dedi, ona "yok çocuğum siz erkenden kalkıp okula gidiyorsunuz biz ise ha bire bedava geziyoruz,sen otur ,yorulursam senden yer isterim" dedim.Bil bakalım ondan sonra nasıl tepki geldi bize :hihi

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Valla ne bileyim ama yok amca olumu öyleşey gel sen otur veya sağol teşekkür ederim gibi olabilir :bilmiyom :bye

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bir uğultu ve alkış, hem de felaket ,vagon inledi neredeyse :haha1 , sonra sanayi durağında inip arkadan gelene bindik hanımla ,utandık yani , filme falan alırlar dedik :hihi
Utanacak ne var dostum bak ne güzel gençler saygı göstermiş size ha tiye aldıklarını hissetiysen o başka :bilmiyom :bye

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bazen banada böyle saygı gösteren gençler oluyor gel otur amca diye bazısına,da bakıyorum hiç umurunda olmuyor sadece öğrenciler değil diğerleri,de evet onlar,da haklı bütüngün ya çalışıyorlar ya okula gidip,geliyorlar bana değil ama kucağında bebekli olanlara ayakta duramayacak kadar rahatsız engelli olanlara yer vermeleri lazım diye düşünüyorum ben ha işi olmayıpta sırf gezmek maksatlı tam,da kalabalığın olduğu saatte çıkıp gezerse ona,da karşıyım ben :bilmiyom :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bazen banada böyle saygı gösteren gençler oluyor gel otur amca diye bazısına,da bakıyorum hiç umurunda olmuyor sadece öğrenciler değil diğerleri,de evet onlar,da haklı bütüngün ya çalışıyorlar ya okula gidip,geliyorlar bana değil ama kucağında bebekli olanlara ayakta duramayacak kadar rahatsız engelli olanlara yer vermeleri lazım diye düşünüyorum ben ha işi olmayıpta sırf gezmek maksatlı tam,da kalabalığın olduğu saatte çıkıp gezerse ona,da karşıyım ben :bilmiyom :ok
Aynen, adam -kadın elinde torba, içnde bir tane ekmek almış metroda :) Biz yapamayız bunu kesinlikle :ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bugünlerde hiç dikkatini çektimi uydu cihazları ve tv,lerde kanalları gösterme,meme problemi var bakıyorum frekanslar doğru ayarlarıyla oynanmamış ama kanalları göstermiyor kanallar arası biraz geziyorum tekrar geri döndüğümde gösteriyor bir süre sonra yine aynı birkaç kişiye gittim böyle çağırdılar cihazı sıfırlıyorum yeniden kuruyorum bu seferde sinyal almıyor eksik tarıyor kanalları sonra kör tarama yapınca geliyor bazende normal kanalları şifreliymiş gibi açmıyor bir garip durum hatta bizim evde babanın odasındaki LG tv,de aynısı o otururken açıyorum canı sıkılmasın diye bakıyorum bir süre sonra kanal yok,sinyal yok diye kapanıyor tv :bilmiyom :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bugünlerde hiç dikkatini çektimi uydu cihazları ve tv,lerde kanalları gösterme,meme problemi var bakıyorum frekanslar doğru ayarlarıyla oynanmamış ama kanalları göstermiyor kanallar arası biraz geziyorum tekrar geri döndüğümde gösteriyor bir süre sonra yine aynı birkaç kişiye gittim böyle çağırdılar cihazı sıfırlıyorum yeniden kuruyorum bu seferde sinyal almıyor eksik tarıyor kanalları sonra kör tarama yapınca geliyor bazende normal kanalları şifreliymiş gibi açmıyor bir garip durum hatta bizim evde babanın odasındaki LG tv,de aynısı o otururken açıyorum canı sıkılmasın diye bakıyorum bir süre sonra kanal yok,sinyal yok diye kapanıyor tv :bilmiyom :ok
Hiç yaşamadım böyle bir olay çünkü tv ile aramız yok bir kaç gündür.Bir ara güneş patlayacak diyorlardı acaba etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama çevremden de duymadım hiç,ilginç doğrusu :alala

Geri
Üst Alt