Aleyküm selam efendim. Hoşgeldiniz.Selamunaleyküm forum dostları
Siz de hoşgeldiniz Sayın Emmi.Hoşgeldin sevgili osmanke ve ümit
Çok şükür. Sizlerde iyisinizdir inşallah. Kolay gelsin.keyifler nasıl iyimisiniz cuma mesajlarını geçiyorum diğer forumlarda siz yazın ben takipteyim
Biz eve yeni girdik sayılır gerçi 30 dakika falan oldu ,tüm günümüz hastanede geçti ,bu kez kayın birederin hanımını sabah acil kaldırmışlar, geçen Aydın'a ablasının cenazesine gitmiştik,yarın tekrar gideceğiz bakalım, gerçi durumu iyileşmişti eve gelmeden önce, sanırım üzüntüden olsa gerek.Siz de hoşgeldiniz Sayın Emmi.
Allah sabır versin. Tekrar başınız sağolsun.Biz eve yeni girdik sayılır gerçi 30 dakika falan oldu ,tüm günümüz hastanede geçti ,bu kez kayın birederin hanımını sabah acil kaldırmışlar, geçen Aydın'a ablasının cenazesine gitmiştik,yarın tekrar gideceğiz bakalım, gerçi durumu iyileşmişti eve gelmeden önce, sanırım üzüntüden olsa gerek.
Tekrar başınız sağolsun rabbim sabırlar versin inşallah çok geçmiş olsunBiz eve yeni girdik sayılır gerçi 30 dakika falan oldu ,tüm günümüz hastanede geçti ,bu kez kayın birederin hanımını sabah acil kaldırmışlar, geçen Aydın'a ablasının cenazesine gitmiştik,yarın tekrar gideceğiz bakalım, gerçi durumu iyileşmişti eve gelmeden önce, sanırım üzüntüden olsa gerek.
Hayırlı geceler dostum sende kendine dikkat et fazla yorma kendiniHerkese iyi geceler ,çıkıyorum artık çünkü yarın erkenden gidecekmişiz, belki kan lazım olurmuş
Yapabileceğimiz birşey olursa haberimiz olsun. (Yakın zamanda enfeksiyon geçirmedik. Gerekli olursa bilginiz olsun.)Herkese iyi geceler ,çıkıyorum artık çünkü yarın erkenden gidecekmişiz, belki kan lazım olurmuş