Maksat muhabbet olsun ...

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Dostum ben çok anlamıyorum uyumlu olup olmadığını ama şunu merak ediyorum tamam üzerindeki kartlar senin dediğin gibi 3d panel ancak bu kartlar değilde bu panele uygun kartlar takılarak çözülemezmi mahallede bu işlerle uğraşan bir komşumuz var bize ziyarete gelmişti tv,yi gördü bunun kartlarının yerine dijutsu kartları takarız olur demişti bende onun için burada sorayım olursa dedim:bilmiyom:bye
Tabii ki bir görüşmekte fayda var. Dediğim gibi mevcut bilgimle paylaştım. Özellikle panel çift lvds çıkışlı olduğu için uygun t-con girişi olan kart varsa olabilir. Hatta olursa, bir de bilgi paylaşılırsa buralar yıkılır. ;)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bu işi yapan birisi ise biliyordur muhtemelen,yani dükkanı vardır sanırım :alala
Evet dükkanı var ama şunu söyleyeyim ben çocuğun evlenirken şahitliğini yaptım çok azimli biri meslek lisesi mezunu 10 yıl öncesine kadar kocasinan mahallesinde kırtasiye işleri yapıyordu benim gibi çok meraklı idi herşeye el atar eli yatkın bir ara duydum işleri iyi gitmiyor diye sonra dediler elektronik tv işleri yapmaya başladı diye geçen yılda bayram ziyaretine bize geldi biraz konuştuk işler iyi gitmeyince kurslara gitmiş elektronikçi olmuş ve şimdilerde oldukça iyiymiş işleri ben o zaman tv,yi göstermiştim böyle yaparız deyince bende bizim işler bi durulsun sana tv,yi veririm yaparsın demiştim o zaman durum bundan ibaret :ok :bilmiyom

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet dükkanı var ama şunu söyleyeyim ben çocuğun evlenirken şahitliğini yaptım çok azimli biri meslek lisesi mezunu 10 yıl öncesine kadar kocasinan mahallesinde kırtasiye işleri yapıyordu benim gibi çok meraklı idi herşeye el atar eli yatkın bir ara duydum işleri iyi gitmiyor diye sonra dediler elektronik tv işleri yapmaya başladı diye geçen yılda bayram ziyaretine bize geldi biraz konuştuk işler iyi gitmeyince kurslara gitmiş elektronikçi olmuş ve şimdilerde oldukça iyiymiş işleri ben o zaman tv,yi göstermiştim böyle yaparız deyince bende bizim işler bi durulsun sana tv,yi veririm yaparsın dedimiştim o zaman durum bundan ibaret :ok :bilmiyom
Hımm, o zaman beraber yaparsınız, hem sana uğraşı olur ama 3d ise tv ben olsam bizim karttan takardım hem 3d hem çift ekran olurdu :hihi ,sen maç izlerken yenge dizi izlerdi :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
OOO öyle olmaz ben maçımın içine dizi karıştırmam :haha1 :deli1
Karışmıyor ki zaten mübarek ,ama sen değil de yenge maçı karıştırmaz çünkü ben Göztepe gol atınca "golll" diye bağırdım hanım kulaklığımı açıp "sessiz ol alattin bey dizi izliyorum" dedi :haha1 , ben de 2 kere telnet ile restart komutu verdim ,gitti mutfaktan izledi ben de maça devam ettim :haha1

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Karışmıyor ki zaten mübarek ,ama sen değil de yenge maçı karıştırmaz çünkü ben Göztepe gol atınca "golll" diye bağırdım hanım kulaklığımı açıp "sessiz ol alattin bey dizi izliyorum" dedi :haha1 , ben de 2 kere telnet ile restart komutu verdim ,gitti mutfaktan izledi ben de maça devam ettim :haha1
Keşke öyle olsa bizde nerdeee arkadaş evde 4 oda var 4,ünde,de tv var yok illa gelecek salonda seyredecek ben öyle yapsamda gitmiyor rahat edemiyormuş hatta mutfakta bile bile var ama gelde anlat ama maç oldumu ya yukarı çocuklara çıkacak ya komşulardan birine gidecek çünkü tv,ye pc,yi taktım,mı kumandayı kullanamıyor bende rahatla seyrediyorum :deli1 :haha1 :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Keşke öyle olsa bizde nerdeee arkadaş evde 4 oda var 4,ünde,de tv var yok illa gelecek salonda seyredecek ben öyle yapsamda gitmiyor rahat edemiyormuş hatta mutfakta bile bile var ama gelde anlat ama maç oldumu ya yukarı çocuklara çıkacak ya komşulardan birine gidecek çünkü tv,ye pc,yi taktım,mı kumandayı kullanamıyor bende rahatla seyrediyorum :deli1 :haha1 :ok
4 oda haaa ooooo :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada düğünlerde çok sık çaldığım, çalarken ve söylerken büyük zevk aldığım Ferdi Özbeğen'den "Elimi sallasam ellisi" , hanım izlemiş bana "bak alo dinle ,bunu arabaya da indir çalarız gezerken" dedi :)
(Ne günlerdi be :) )

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
E olsun o kadar cancağızım ama hepsi dolu baba bir odada,ufaklık bir odada bir yatak odası birde salon var yani mütahite kalsaydı 1+1 yapacaktı daireleri 8 daire olsun daha çok kazansın diye bizde istemedik dedik büyük olsun 120 metrekare ne o öyle 55,60 metrekare kim sığacak :haha1 :ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bu arada düğünlerde çok sık çaldığım, çalarken ve söylerken büyük zevk aldığım Ferdi Özbeğen'den "Elimi sallasam ellisi" , hanım izlemiş bana "bak alo dinle ,bunu arabaya da indir çalarız gezerken" dedi :)
(Ne günlerdi be :) )

evet bende severdim rahmetliyi iyi müzisyen,di allah rahmet eylesin.:ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben düğünlerde sadece 1 dans çalar söylerdim gerisi hareketli olurdu hep ,ve tüm hareketliler Ferdi özbeğen, Arif susam,Metin kaya,Ümit besen ve Nejat alp kaynaklıdır ,mükemmel hareketli müzikler vardır ,çoğunu arabada çalıyorum eskiye gönderiyor bizi :)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Ben düğünlerde sadece 1 dans çalar söylerdim gerisi hareketli olurdu hep ,ve tüm hareketliler Ferdi özbeğen, Arif susam,Metin kaya,Ümit besen ve Nejat alp kaynaklıdır ,mükemmel hareketli müzikler vardır ,çoğunu arabada çalıyorum eskiye gönderiyor bizi :)
Evet bu sanatçıların hepsini çok severim hala evde olmasa,da aşağıda çalışma odamda 5+1 ses sistemim var sesi biraz fazla açtım,mı hemen telefon çalıyor aloo sesi kıs ama o anki şarkı bitmeden kısmıyorum tabii eve gelince ne öyle burası düğün salonu,mu açıyorsun sesi diyorlar :haha1 :hihi:haha1:ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
İyi muhabbet ettik maşallah saati 0,2 yaptık ben yavaştan kaçar dostum sana ve tüm dostlara hayırlı geceler dilerim allaha emanet olun.

0d88d52846e992afdb4eca01d075fb73.jpg

Geri
Üst Alt