teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yok uzandım sadece ama dalmışım, forumda çok durmayacağım maalesefOoo sen uykuyu almışsın dostum bu saatten sonra biraz zor uyursun biraz gözlerin ve beyin yorulması lazım
Yok uzandım sadece ama dalmışım, forumda çok durmayacağım maalesefOoo sen uykuyu almışsın dostum bu saatten sonra biraz zor uyursun biraz gözlerin ve beyin yorulması lazım
zaten saat 02,ye geliyor bende o saatte çıkarımYok uzandım sadece ama dalmışım, forumda çok durmayacağım maalesef
Evet ,ve ben çıkıyorum , iyi geceler cümleten sana ve takipçilerimizezaten saat 02,ye geliyor bende o saatte çıkarım
Hayırlı geceler dostum bende az sonra çıkarımEvet ,ve ben çıkıyorum , iyi geceler cümleten sana ve takipçilerimize
Nereye dostum karpuz kesecez dahaGençler size doyum olmaz ama erken girdim erkenden çıkıyorum maalesef, iyi geceler hepinize
Çok şükür üstadım. Arızalar v.s. üst üste geldi, koşuşturma derken forumla pek ilgilenemedim, kusuruma bakmayın. Sizler nasılsınız?slowfood nerelerdesin dostum nasılsın,iyimisin
Geçmiş olsun arıza neyin arızası sana birşey olmasın sağlıkla inşallah çok şükür rutin bizde herhangi bir değişiklik yok iyi diyelim iyi olsun inşallahÇok şükür üstadım. Arızalar v.s. üst üste geldi, koşuşturma derken forumla pek ilgilenemedim, kusuruma bakmayın. Sizler nasılsınız?
Telefonların yazılımları güncellenecekti. Onları hallettik, hanımın telefonu yeniledik. Ardından buzdolabı bozuldu. Onun yenisini aldık. Bilgisayarlar v.b. derken bayağı yoğunluk aldı.Geçmiş olsun arıza neyin arızası sana birşey olmasın sağlıkla inşallah çok şükür rutin bizde herhangi bir değişiklik yok iyi diyelim iyi olsun inşallah
Hoşbuldum dostum nasıl oldun iyimisin hastalığı atlatabildinmiHoşgeldin sevgili osmanke