Maksat muhabbet olsun ...

PCTeknikElektronik Çevrimdışı
30 Ocak 2024
229
DH'den sonra belki de son durağım burası, yaşamım forumlarda geçti hep, genelde paylaşmayı severim ,hayır demesini öğrenemedim bir türlü ,kimseye küsmem, kuyumu kazanın dahi hastaneye ziyaretine gittiğimde bana " seni beklemiyordum ama inan senden başka da kimse gelmedi" demişti koskoca adam ağlayarak,zaten 3 gün sonrada vefat etmişti,hanımı hala bizimkine söyler karşılaştığımızda.Zaman geçiyor ,hatta su gibi akıyor,geçen hastalandığımda hanıma "kız galiba 65 yaş kartını çıkartıp kullanamayacağım" dedim, o kadar kötüydüm yani.Hafif bir baş ağrısı kaldı sanki ,erkenden çııyorum artık ama yine saat 01 oldu neredeyse.
Allah uzun ömür versin Emmi kendine dikkat et.
Kullanıcılar için gizli metin: teraspy 

Herkese iyi forumlar iyi geceler ..

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
teraspy sana birşey sorayım bilgin varmı bizim emektar bi LG tv var uydusuz uydulu olanda vardı alırken ama biz almamıştık o zaman bunların içindeki kartlarını değiştirip android,e çeviriyorlarmış olurmu olursa yarın trolmu bakıyordu bu tv işlerine ona yazayım bölümde :bilmiyom

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy sana birşey sorayım bilgin varmı bizim emektar bi LG tv var uydusuz uydulu olanda vardı alırken ama biz almamıştık o zaman bunların içindeki kartlarını değiştirip android,e çeviriyorlarmış olurmu olursa yarın trolmu bakıyordu bu tv işlerine ona yazayım bölümde :bilmiyom
İnan bilgim yok, ama duydum çevirdiklerini.Kendim yapmadım fakat muhtemelen sevgil By_Trol bilebilir, hatta belki sevgili Ömer Genç arizanotlari da bilebilir:ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Ben kaçar dostum yarın vergi dairesinde işlerim var herkese hayırlı geceler allah rahatlık versin

16aa62c3b04ca4f7c58bb39726b8301d.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Hoşbuldum iyiyim çok şükür sevgili osmanke, inan uzanıyordum ,hanım "alo kalk yerine yat "diye uyandırınca uykum kaçtı , "dur az bakayım şuraya" dedim bizimkine, "çok kalma" dedi :)
Ooo sen uykuyu almışsın dostum bu saatten sonra biraz zor uyursun biraz gözlerin ve beyin yorulması lazım :ok

Geri
Üst Alt