Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili osmanke hoşgeldin , tam çıkmaya hazırlanıyordum inan :)

İyiyim çok şükür 2 gündür bol bol yürüyoruz hanımla,sen nasıl oldun görüşmeyeli , ev halkı nasıllar :alala
Hep aynı beyaa bizde değişen birşey yok hanım haricinde hep aynı :bilmiyom :bye

DH'den sonra belki de son durağım burası, yaşamım forumlarda geçti hep, genelde paylaşmayı severim ,hayır demesini öğrenemedim bir türlü ,kimseye küsmem, kuyumu kazanın dahi hastaneye ziyaretine gittiğimde bana " seni beklemiyordum ama inan senden başka da kimse gelmedi" demişti koskoca adam ağlayarak,zaten 3 gün sonrada vefat etmişti,hanımı hala bizimkine söyler karşılaştığımızda.Zaman geçiyor ,hatta su gibi akıyor,geçen hastalandığımda hanıma "kız galiba 65 yaş kartını çıkartıp kullanamayacağım" dedim, o kadar kötüydüm yani.Hafif bir baş ağrısı kaldı sanki ,erkenden çııyorum artık ama yine saat 01 oldu neredeyse.
Allah uzun ömür versin Emmi kendine dikkat et.
Kullanıcılar için gizli metin: teraspy

Herkese iyi forumlar iyi geceler ..

teraspy sana birşey sorayım bilgin varmı bizim emektar bi LG tv var uydusuz uydulu olanda vardı alırken ama biz almamıştık o zaman bunların içindeki kartlarını değiştirip android,e çeviriyorlarmış olurmu olursa yarın trolmu bakıyordu bu tv işlerine ona yazayım bölümde :bilmiyom

teraspy sana birşey sorayım bilgin varmı bizim emektar bi LG tv var uydusuz uydulu olanda vardı alırken ama biz almamıştık o zaman bunların içindeki kartlarını değiştirip android,e çeviriyorlarmış olurmu olursa yarın trolmu bakıyordu bu tv işlerine ona yazayım bölümde :bilmiyom
İnan bilgim yok, ama duydum çevirdiklerini.Kendim yapmadım fakat muhtemelen sevgil By_Trol bilebilir, hatta belki sevgili arizanotlari da bilebilir:ok

İnan bilgim yok, ama duydum çevirdiklerini.Kendim yapmadım fakat muhtemelen sevgil By_Trol bilebilir, hatta belki sevgili arizanotlari da bilebilir:ok
Tamam teşekkür ederim yarın tv arkasındaki etiketi çekeyim,de atarım belki gündüz girebilirsem onları,da yakalarım forumda :bilmiyom

Artık tamam , uykum geldi iyi geceler cümleten :ok
:uyku1

Ben kaçar dostum yarın vergi dairesinde işlerim var herkese hayırlı geceler allah rahatlık versin

16aa62c3b04ca4f7c58bb39726b8301d.jpg

teraspy hoşgeldin dostum geç geldin bugün nasılsın,iyimisin :bye

teraspy hoşgeldin dostum geç geldin bugün nasılsın,iyimisin :bye
Hoşbuldum iyiyim çok şükür sevgili osmanke, inan uzanıyordum ,hanım "alo kalk yerine yat "diye uyandırınca uykum kaçtı , "dur az bakayım şuraya" dedim bizimkine, "çok kalma" dedi :)

Hoşbuldum iyiyim çok şükür sevgili osmanke, inan uzanıyordum ,hanım "alo kalk yerine yat "diye uyandırınca uykum kaçtı , "dur az bakayım şuraya" dedim bizimkine, "çok kalma" dedi :)
Ooo sen uykuyu almışsın dostum bu saatten sonra biraz zor uyursun biraz gözlerin ve beyin yorulması lazım :ok

Geri
Üst Alt