PCTeknikElektronik
Aktif Üye
- 30 Ocak 2024
- 229
Günaydın
Emmi iyi cevap yazmış diyorsan öyledir de ne yazmış hatırlayalım.Diğeri bizi pek ilgilendirmiyor açıkçası tobacco iyi cevap yazmıştı ama silinmiş cevabı
Vallahi son açtığım konu bile silinmiş aslında o konuda forumdan neden ve niye ayrıldığım belli oluyordu Emmi.Sildirdi sildirdi, database yalan söylemez
HaklısınEmmi iyi cevap yazmış diyorsan öyledir de ne yazmış hatırlayalım.
Bana güveninip Homatics alan çok kişi varmış forumda onlar ne olacakmış, demiş ve eklemiş niye gittiğim belli olmuş diye.
Forumdan TV yazılımı alıp TG de satan biri varmış ne hikmet ise o kişinin ben olduğumu düşünmüş.
Sadece forumdan kendi sahip olduğum TV'ler için iki yazılım aldım öyle işler ile işim yok olmaz dedim varsa ispatlasın dedim hepsi o.
Forumlardan ayrılan hesap sildiren üçkağıtçı mı oluyor yada forumda vatandaşa karşılıksız yardımcı olan foruma ve kullanıcılara destek verenler hakkında ileri geri konuşmak, normal birşey ise orasını bilmiyorum.
Bu arada bana güvenerek kimse cihaz almasın iyi olduğunu düşündüğüm bire bir parasını verip alıp kullandığım incelediğim cihazları tavsiye ediyorum + - özelliklerini söylüyorum gerisi almak isteyen kişiye kalıyor.
Destek kısmına gelince YouTube da Telegram da farklı gruplarda bire bir herkese destek verip elimden geldiğince yardımcı oluyorum.
Dünya Forumdan ibaret bir yer değil sadece buradaki kullanıcılara destek vereceğim yardımcı olacağım anlamına gelmiyor her yerde herkese karşılık beklemeden yardımcı oluyorum ulaşılmaz erişilmez birisi değilim sosyal medyam özelim herkese açık isteyen isteği zaman istediği yerden bana ulaşabiliyor Emmi.
Vallahi son açtığım konu bile silinmiş aslında o konuda forumdan neden ve niye ayrıldığım belli oluyordu Emmi.
Kimseye mesaj sildirmedim öylede bir talebim olmaz.
Bu arada forumdan gidene değil de gitmek istemeyenlere bakmak gerekiyor Emmi
Amacım hit almak yada forumdan kendime katkı sağlamak olsa Moderatörü olduğum bir forumdan kendi isteğimle hesabımın silinmesini talep etmezdim.
Her zaman söylüyorum aslında Forumları sevmiyorum burada güzel Dostlar abiler kardeşler tanıdım.
Sevdiğim saydığım güzel dostlar için buradayım Emmi..
Teşekkür ederim sevgili osmanke ,çok iyiyim çok şükür ,biraz sırtımda ağrı var, o da normalmiş, tabii azıcık da zayıfladım ,belki onun da etkisi vardır ama gerçekten iyiyim, bu gün optimuma yürüdük hanımla,gelirken de otobüsle geldik(evden 3.5 km), öylesine gittik yürümek için
teraspy hoşgeldin dostum geçmiş olsun nasıl oldun
zamanla inşallah oda geçecek kendine dikkat et kendini yorma dinlenmene bakTeşekkür ederim sevgili osmanke ,çok iyiyim çok şükür ,biraz sırtımda ağrı var, o da normalmiş, tabii azıcık da zayıfladım ,belki onun da etkisi vardır ama gerçekten iyiyim, bu gün optimuma yürüdük hanımla,gelirken de otobüsle geldik(evden 3.5 km), öylesine gittik yürümek için
Aynen dediğin gibi yapacağım , birazdan çıkarım zatenzamanla inşallah oda geçecek kendine dikkat et kendini yorma dinlenmene bak
Hatta çıkıyorum artık iyi gecelerAynen dediğin gibi yapacağım , birazdan çıkarım zaten
Emmi keyifler nasıl burası boş kalmış kimse muhabbet etmiyor görüşmeyi nasılsın Emmi kusura bakma gitmem gerekti gittim öyle icap etti o zaman .Bu günlük bu kadar, iyi geceler cümleten
İyiyim çok şükür,icaplara baksaydım ben 15 yıldır forumlara girmezdimEmmi keyifler nasıl burası boş kalmış kimse muhabbet etmiyor görüşmeyi nasılsın Emmi kusura bakma gitmem gerekti gittim öyle icap etti o zaman .
Verdiğim sözü dediğimi yapma gibi garip bir huyum var.
Biraz gönül koymuşun kızmışın gittim diye tekrar sahalardayım
Şimdi Emmi sen Forum adamısın Forum kültürün var ben forumlara işim olunca giren işini gören forum içinde sohbet etme aktif olmayı sevmeyen düz kullanıcıyım eskiden işimi görmek için forumlara girip çıkardım amaç oydu.İyiyim çok şükür,icaplara baksaydım ben 15 yıldır forumlara girmezdim
DH'den sonra belki de son durağım burası, yaşamım forumlarda geçti hep, genelde paylaşmayı severim ,hayır demesini öğrenemedim bir türlü ,kimseye küsmem, kuyumu kazanın dahi hastaneye ziyaretine gittiğimde bana " seni beklemiyordum ama inan senden başka da kimse gelmedi" demişti koskoca adam ağlayarak,zaten 3 gün sonrada vefat etmişti,hanımı hala bizimkine söyler karşılaştığımızda.Zaman geçiyor ,hatta su gibi akıyor,geçen hastalandığımda hanıma "kız galiba 65 yaş kartını çıkartıp kullanamayacağım" dedim, o kadar kötüydüm yani.Hafif bir baş ağrısı kaldı sanki ,erkenden çııyorum artık ama yine saat 01 oldu neredeyse.Şimdi Emmi sen Forum adamısın Forum kültürün var ben forumlara işim olunca giren işini gören forum içinde sohbet etme aktif olmayı sevmeyen düz kullanıcıyım eskiden işimi görmek için forumlara girip çıkardım amaç oydu.
Şimdi Tavsiye forumu farkı sizlerle tanıştım güzel dostlar arkadaşlar abilerim kardeşlerim var forumu siz sevdirdiniz bana.
Maksat muhabbet olsun diyoruz Emmi onun için buralardayım