teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,138
- 65
Bak saatı yine 02 yaptık ,dayak yiyeceğiz iyi miSenin canın sağolsun ısmarlamak ne kelime tepsiyle sana![]()
![]()

Bak saatı yine 02 yaptık ,dayak yiyeceğiz iyi miSenin canın sağolsun ısmarlamak ne kelime tepsiyle sana![]()
![]()
iyi geceler dostum bende az sonra çıkıyorumBen kaçıyorum artık ,iyi geceler cümleten
![]()
Hoşbuldum sende hoşgeldin yoktunuzHoşgeldin sevgili osmanke![]()
Hoşbuldum, evet 3 gün sabah erkenden kalkıp arkadaş ile yollardaydık ,Aydın -Muğla- Manisa-İzmiir ilçeleri gezdik durduk (acil ilaç) yorgun dönünce erkenden yattım hepHoşbuldum sende hoşgeldin yoktunuz![]()
Bu yolculuklar evet keyifli ama yorucu olabiliyor biliyorsun bizler artık eskisi gibi genç değiliz kendimize daha dikkat etmemiz lazım bazen hiç anlamadan bu yorgunluklar bizi yatağa düşürebilir sağlıklı yaşamlar dilerimHoşbuldum, evet 3 gün sabah erkenden kalkıp arkadaş ile yollardaydık ,Aydın -Muğla- Manisa-İzmiir ilçeleri gezdik durduk (acil ilaç) yorgun dönünce erkenden yattım hep![]()
Evde otur otur göbek bağladım artık iyiceBu yolculuklar evet keyifli ama yorucu olabiliyor biliyorsun bizler artık eskisi gibi genç değiliz kendimize daha dikkat etmemiz lazım bazen hiç anlamadan bu yorgunluklar bizi yatağa düşürebilir sağlıklı yaşamlar dilerim![]()
![]()
Antalya taraflarını hortum vurmuş bayağı,da büyük sera falan bırakmamış bizim buralarda,da hafif yağmurlu geçti hava bayağı karardı ama kötü yağmadıEvde otur otur göbek bağladım artık iyicebir tek bir hasta çok acildi ,yani hemen ilacı alıp THY vermek gerekiyordu ama diğerlerinde gayet rahat gittik, ilaçları teslim etti arkadaş, Aydın'da felaket yağmur vardı ,çok güzel yağıyordu,dönüşte Selçuk'tan sonra yağmur dindi ve Torbalı taraflarında hiç yoktu,hanıma sordum İzmir'e atmış biraz çok yağmamış.
iyi geceler bende az sonra çıkarımBiraz erken ama çıkıyorum, uykum geldiiyi geceler
![]()