Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrardan geçmiş olsun Emmi. Sana telefonda da söyledim mutlaka kan, idrar testi ver enfeksiyon durumunu kontrol edilsin diye.

Ahhh ahh hiç laf dinlemiyorsun ki :sopa1
Aspirin bitmişti, bu gün gittim almaya (81 tl olmuş bu arada) kızcağız baktı tcden ,bana "amca sen hiç hastaneye gitmedin mi"" dedi :haha1 ,Ben de "sağlık ocağına gittim çocum" dedim :)

Yanlış anlamam sevgili osmanke, aynı gün olmadı zaten,cenazeden sonra 2.ci günde boğazım başladı 3cü gün gecesi tümden kötü oldum,sonrası bol bol terleme :) Hatta yine 3.cü gün burada yazıyordum buna rağmen ,fakat bu kez çabuk toparladım ,bol bol bitkisel tedavi ve aspirin ,daha çabuk toparlanmama neden oldu,tabii hanımın desteği bam başka :ok
Bak coşkun kardeşim sopayı hazırladı ona göre hep forumda kaytarıyor diye :deli1 :deli1:ok

Aspirin bitmişti, bu gün gittim almaya (81 tl olmuş bu arada) kızcağız baktı tcden ,bana "amca sen hiç hastaneye gitmedin mi"" dedi :haha1 ,Ben de "sağlık ocağına gittim çocum" dedim :)
Bu iş aspirinle olurmu hiç sen iyi çekap,tan geç bence şimdi sağlık ocaklarında yapıyorlar bilgine

Kızdırmasın beni atlar Adana'ya giderim :haha1
Adananın yolları taştan biliyorsun :haha1 :ok

Ohoooo, sen Eşrafpaşa'lıları bilmiyorsun mübarek , belli :haha1
Ben bilmem eşim bilir :hihi :ok

On lar samsunlu değilmiydi,ya ben öyle biliyorum
Benim askere gittiğimde anım da var bu konuda :)
Yıl 1979, Ankaraya gittim, bana birisi sordu ...
Birisi : nerelisin
Ben : İzmir'liyim
Birisi :Neresinden
Ben: Eşrefpaşa'dan
Birisi: Oooo, tamam sen ayrı dur

:haha1

Benim askere gittiğimde anım da var bu konuda :)
Yıl 1979, Ankaraya gittim, bana birisi sordu ...
Birisi : nerelisin
Ben : İzmir'liyim
Birisi :Neresinden
Ben: Eşrefpaşa'dan
Birisi: Oooo, tamam sen ayrı dur

:haha1
Şaka değil haaaa ,inan gerçek hatta , dur yarın anlatayım bir anımı :kiskis

Geri
Üst Alt