Ayrılık mı var.''Geceler katran karası geceler
Ellerim tütün kokmaz gecelerde (Sigara içmiyorum ;)
Geceler olmaz olası geceler
Açılır yelkenleri yalnızlığın, vurur dalga sesleri yüreğimde...''
''Takip ettiğim üstadları takipten çıkardım, özel bir nedeni yok, sonra yine ekleyeceğim kısmetse, bu forumu ve sizleri seviyorum...
Bazen esiyor böyle, bir günüm diğerine uymuyor...
Tekrar görüşmek üzere, Allah'a emanet olun.
Selam ve sevgiler...
Dur, klavyemi alıp geliyorum''Geceler katran karası geceler
Ellerim tütün kokmaz gecelerde (Sigara içmiyorum ;)
Geceler olmaz olası geceler
Açılır yelkenleri yalnızlığın, vurur dalga sesleri yüreğimde...''
''Takip ettiğim üstadları takipten çıkardım, özel bir nedeni yok, sonra yine ekleyeceğim kısmetse, bu forumu ve sizleri seviyorum...
Bazen esiyor böyle, bir günüm diğerine uymuyor...
Tekrar görüşmek üzere, Allah'a emanet olun.
Selam ve sevgiler...
Buralardayım, ramazanın 2 gün öncesinden beri biraz keyfimiz kaçıktı ailecek inan hiç bir şey yapmak istemedim,sadece ufak tefek uğraşlarım oldu,bu arada keyif kaçıklığı hastalık falan değil,onu belirteyim,çok şükür iyiyiz sevgili osmankeSelamunaleyküm tüm dostlara teraspy dostum nerelerdesin iyimisin bak üyeler kaçıyor
Bir kaç hafta önce arkadaşım aradı, çok konuşamadım açıkçası "ben uzun konuşamıyacağım kusura bakmazsan sonra konuşalım levo" dedim,o da bir arkadaşa söylemiş "alattin abiyi aradım sesi bozuktu" diye ,o da beni aradı "alo yarın öğleden sonra Menemen'e gideceğim bana yoldaş olur musun" dedi.Büyüğüm, kıramadım "tamam abim" dedim.Yolda giderken "hayrola bir durum mu var ,sessiz oturuyorsun alocum" dedi, geniş şekilde olmasa da azıcık anlattım kendisine.Sonra yengeden bizim hanımın telefonun almış ve hanımı aramış "sabah erkenden Manisa yapacağım alattini kaldırabilir misin" diye Ben genelde telefonu kapatıyorum -sessize almak- ,büyüğüm de biliyor bunu bildiği için de hanıma söylüyor "kardeşim , telefon çalınca uyandırır mısın seni arıyorlar" diye diyor .Neyse uzatmayayım o günden beri büyüğümle ,Manisa- Aydın- Menemen-Muğla- Çiğli gittik geldik ,sırf kafamı dağıtmak içinBuralardayım, ramazanın 2 gün öncesinden beri biraz keyfimiz kaçıktı ailecek inan hiç bir şey yapmak istemedim,sadece ufak tefek uğraşlarım oldu,bu arada keyif kaçıklığı hastalık falan değil,onu belirteyim,çok şükür iyiyiz sevgili osmanke