Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Salı gününden itibaren bir süre foruma giremeyebilirim malum hanımın durumu nedeni ile bakalım durum neyi gösterecek hayırlısı olsun inşallah. :bye :ok

Amin,amin inşallah, bu arada yenge hanım nasıl oldu, ameliyatı yakınlaştı iyice .
herhangi bir değişiklik yok ameliyatı bekliyoruz işte keşke korse işe yarasaydı ama maalesef olmadı :bilmiyom

herhangi bir değişiklik yok ameliyatı bekliyoruz işte keşke korse işe yarasaydı ama maalesef olmadı :bilmiyom
Kolay atlatır,zor ameliyat gerçi ama kolay atlatır.Senin gibi bir dayanağı var,tabii zorlanır,zorlanmaz değil,belki açılınca çok da kötü görünmez kırık,Allah şifa versin.

Kolay atlatır,zor ameliyat gerçi ama kolay atlatır.Senin gibi bir dayanağı var,tabii zorlanır,zorlanmaz değil,belki açılınca çok da kötü görünmez kırık,Allah şifa versin.
Allah razı olsun dostum rabbim kimseyi hasta etmesin inşallah çeken bilir çünkü bu durumları :uzgun :ok:bilmiyom

Ben şimdilik kaçar dostlar herkese hayırlı geceler güzel bir pazar günü olsun inşallah

1c3c7ff0b63bde443c595c694da9aa3ddd1e930a72fcdc43.jpg

Allah razı olsun dostum rabbim kimseyi hasta etmesin inşallah çeken bilir çünkü bu durumları :uzgun :ok:bilmiyom
Evet aynen katılıyorum,hani bir laf vardır "bekara boşanmak kolay gelir" diye,(kısalttım lafı) :fiskos

Salı gününden itibaren bir süre foruma giremeyebilirim malum hanımın durumu nedeni ile bakalım durum neyi gösterecek hayırlısı olsun inşallah. :bye :ok
Ameliyat nasıl geçti acaba sevgili osmanke :alala ,bari girip küçük bilgi verseydin.

@herkese ;
:uyku:uyku1 İyi geceler

Geri
Üst Alt