teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İyi de ben kendime yazdım onu mübarek,yokum ya bir kaç gün ,sana değildi yaniAaa yokmuymuşum ben burada biz senin gibi kamyonlarda şehir,şehir dolaşmıyoruz kardeşim
İyi de ben kendime yazdım onu mübarek,yokum ya bir kaç gün ,sana değildi yaniAaa yokmuymuşum ben burada biz senin gibi kamyonlarda şehir,şehir dolaşmıyoruz kardeşim
İyide beni niye etiketliyorsun mübarek sana söylüyorum kızım sen anla gelinim misaliİyi de ben kendime yazdım onu mübarek,yokum ya bir kaç gün ,sana değildi yani
İyide beni niye etiketliyorsun mübarek sana söylüyorum kızım sen anla gelinim misali
İnan gece vakti bastım kahkahayı , hanım "şiiiiiiit" dedi
Rabbim gülmekten ayırmasın inşallah cümlemiziİnan gece vakti bastım kahkahayı , hanım "şiiiiiiit" dedi
Amin,amin inşallah, bu arada yenge hanım nasıl oldu, ameliyatı yakınlaştı iyice .Rabbim gülmekten ayırmasın inşallah cümlemizi
herhangi bir değişiklik yok ameliyatı bekliyoruz işte keşke korse işe yarasaydı ama maalesef olmadıAmin,amin inşallah, bu arada yenge hanım nasıl oldu, ameliyatı yakınlaştı iyice .
Kolay atlatır,zor ameliyat gerçi ama kolay atlatır.Senin gibi bir dayanağı var,tabii zorlanır,zorlanmaz değil,belki açılınca çok da kötü görünmez kırık,Allah şifa versin.herhangi bir değişiklik yok ameliyatı bekliyoruz işte keşke korse işe yarasaydı ama maalesef olmadı
Allah razı olsun dostum rabbim kimseyi hasta etmesin inşallah çeken bilir çünkü bu durumlarıKolay atlatır,zor ameliyat gerçi ama kolay atlatır.Senin gibi bir dayanağı var,tabii zorlanır,zorlanmaz değil,belki açılınca çok da kötü görünmez kırık,Allah şifa versin.
Evet aynen katılıyorum,hani bir laf vardır "bekara boşanmak kolay gelir" diye,(kısalttım lafı)Allah razı olsun dostum rabbim kimseyi hasta etmesin inşallah çeken bilir çünkü bu durumları
İyi gecelerBen şimdilik kaçar dostlar herkese hayırlı geceler güzel bir pazar günü olsun inşallah