Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slowfood sende hoşgeldin üstadın işi çok galiba cevap bile vermedi ha birde şunu diyeyim yahu cuma mesajı yazdım ama paylaşım iki tane oldu hatta baştan 3 tane idi sonra 2,ye düştü birini sileyim dedim yok aga olmuyor bu düzenleme nin yanına birde sil tuşu eklense olmazmi,ki acaba süper üyelik var ama bir konuyu bile dahi silemiyoruz anlamadım ben :bilmiyom :bilmiyom :haha1:bye
Süper üye konu silmek demek midir ,sizde öyle mi oluyor ,süper üyeler konuları siliyor mu :haha1

Haydaa al yine aynı oldu nolacak böyle

Bu cihaz DT nin değil mi?
Evet Sayın Emmi. Zamanında hediye! ettiler kendileri. :rant1 İptalden sonra getir dediler, "Fesih bildirimi yaptım, kurarken nasıl geldiyseniz alırken de fizana çağırmayın." dedim. İhale bana kaldı. :rant1

Başka İle! istediler cihazı. Bulunduğum ilde servisleri yoktu. :rant1

Bu arada kimler kimler buradaymış? Sayın Müşteki üstat. Sayın independent üstat. Hoşgeldiniz. 😍

Evet Sayın Emmi. Zamanında hediye! ettiler kendileri. :rant1 İptalden sonra getir dediler, "Fesih bildirimi yaptım, kurarken nasıl geldiyseniz alırken de fizana çağırmayın." dedim. İhale bana kaldı. :rant1
osmanke bilir onu mutlaka :)

Kullanabiliyorsun ama dt,de formatlıyorlar normal uydu alıcı oluyor diye biliyorum ben

Kullanabiliyorsun ama dt,de formatlıyorlar normal uydu alıcı oluyor diye biliyorum ben
Hala yapıyorlar mı diye düşündüm. Olmazsa şehre inerken alayım koltuğumun altına bir. :D

Hoş geldiniz üstatlar. Kusura bakmazsanız uzmanlık alanınızdan bir soru sormak isterim. (Çok dallandırmadan, sanırım konu hassas.) Vestel DT9102 HD. Normal uydu alıcı olarak kullanmanın bir yolu var mıdır? (Kartı vardı kaybettim.)
Dur sevgili Necati_Simsek ve A.Bozoğlu da ekliyeyim ,onlar biliyorlardır mutlaka :ok

Geri
Üst Alt