Geçmiş olsun ,aman yaklaşma bana fazlaSelamunaleyküm dostlarım
Evet aynen yukarıda okuduğunuz haldeyim şuan dostlarım ışıkları bile dahi sapsarı görüyorum maalesef bu gece fazla duramayacağım hepinize hayırlı geceler dilerim yarın iyi olursam gelirim inşallah.
Geçmiş olsun.Selamunaleyküm dostlarım
Evet aynen yukarıda okuduğunuz haldeyim şuan dostlarım ışıkları bile dahi sapsarı görüyorum maalesef bu gece fazla duramayacağım hepinize hayırlı geceler dilerim yarın iyi olursam gelirim inşallah.
Hoşbuldum sevgili osmanke ,nasıl oldun iyi misin , dur maskemi takayımSelamunaleyküm teraspy hoşgeldin
Benim bilgim yok maalesefHoş geldiniz üstatlar. Kusura bakmazsanız uzmanlık alanınızdan bir soru sormak isterim. (Çok dallandırmadan, sanırım konu hassas.) Vestel DT9102 HD. Normal uydu alıcı olarak kullanmanın bir yolu var mıdır? (Kartı vardı kaybettim.)
Haydaaaa ,yazdım ya mübarek okumamışınSlowfood sende hoşgeldin üstadın işi çok galiba cevap bile vermedi ha birde şunu diyeyim yahu cuma mesajı yazdım ama paylaşım iki tane oldu hatta baştan 3 tane idi sonra 2,ye düştü birini sileyim dedim yok aga olmuyor bu düzenleme nin yanına birde sil tuşu eklense olmazmi,ki acaba süper üyelik var ama bir konuyu bile dahi silemiyoruz anlamadım ben
Ohoo sen yazana kadar ben kaçtane forum gezdimHaydaaaa ,yazdım ya mübarek okumamışın
Ben hallettim onu Sayın osmanke. Bu aralar biraz düzenliyoruz forumu. Ondan bazen bereketli! oluyor mesajlar. Ben birini kaldırdım kenara lazım olursa diye.Slowfood sende hoşgeldin üstadın işi çok galiba cevap bile vermedi ha birde şunu diyeyim yahu cuma mesajı yazdım ama paylaşım iki tane oldu hatta baştan 3 tane idi sonra 2,ye düştü birini sileyim dedim yok aga olmuyor bu düzenleme nin yanına birde sil tuşu eklense olmazmi,ki acaba süper üyelik var ama bir konuyu bile dahi silemiyoruz anlamadım ben