Malatya sallanıyor ha bire, Diyarbakır'a dikkat çekiyorlardı geçen gün,linkini bulursam atayım buraya.ben daha yeni geldim sormayın pederin evindeyiz bu gece uzun olacak korkudan şimdi deprem olur piskolojisi ile![]()
Malatya sallanıyor ha bire, Diyarbakır'a dikkat çekiyorlardı geçen gün,linkini bulursam atayım buraya.ben daha yeni geldim sormayın pederin evindeyiz bu gece uzun olacak korkudan şimdi deprem olur piskolojisi ile![]()
Tabii, bırakır burayı birisine.Sota Başkanı tranfer edelim oraya ikinci Tavsiye forumu gibi yapsın orayı![]()
Zaten hiç işi yok kendisinin. (Sadece latife. Yoksa biliyoruz durumu. Yarın onu da arayayım bir.)Saat gecenin 2 si olmuş bide erken kaçayım diyorsun osmanke hocamBen erken kaçar bu gece sabah erken kalkacam sizlere hayırlı geceler![]()
![]()

Allah beterinden saklasın ustam ne diyeyim bilemedim şimdi.ben daha yeni geldim sormayın pederin evindeyiz bu gece uzun olacak korkudan şimdi deprem olur piskolojisi ile![]()

Aynı saniyede aynı mesaj.independent ,hiç sesin soluğun çıkmıyor,köşede oturuyorsun ama sus-pus![]()

Malatya sallanıyor ha bire, Diyarbakır'a dikkat çekiyorlardı geçen gün,linkini bulursam atayım buraya.
Sessizlik yemini etmiş olabilir Emmiindependent ,hiç sesin soluğun çıkmıyor,köşede oturuyorsun ama sus-pus![]()