teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bende yok rahatım demenin diğer yolu değil mi?Klimalar çarpıyor serinlemek isterken hasta olmak var..
+1Klimalar çarpıyor serinlemek isterken hasta olmak var..
Normalde domates suyu asiditeyi arttırır. Ama mide koruyucu (Ransoprazol, Rabeprazol, Raneks) ile birlikte A101' de 8 sebzeli bir karışım var. Eğer içebiliyorsanız çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.Mide bulantısıyla gittim, sadece bulantıyı geçirecek serum verdi doktor acilde. Tahlil falan yapmadılar ama.Sonraki gün de ateşim çıktı. Tahlili kendim istedim bu sefer
Benide arada Vantilatör çarpıyorBende yok rahatım demenin diğer yolu değil mi?
Ama mide rahatsızlıklarında antibiyotik çok fazla tercih edilmez. Ya etken viralse? Bir de antibiyotiği reçete eden hekim, reçeteye mide koruyucu ve vitamin ekledi mi?Antibiyotik iğneyi bile vermedi.Ben kendim başka doktora reçete ettirip yaptırdım
Karşısında durmaBenide arada Vantilatör çarpıyor
Yok, o tam yanında duruyor sanırım, pervane kanatları...Karşısında durma
Durmayınca sıcak çarpıyor öyle bir açmaz varKarşısında durma
O şimdi tunerin yazılımını düşünüyor ya , sıkıntıdan terliyor ,bir de karşısında vantilatör püfür püfür esiyor ,ter +rüzgar= çarpılma oluyorKarşısında durma
O zaman bol bol yoğurt. Hatta alabilirseniz enterogermina. ;) Bir kutu da bemiks C. ;) Aslında temin edilebilirse Pharmaton. ;)Aslında midemi mi üşüttüm onu da bilmiyorum. Ateşlendiğimde hep midem bulanır aslında. slowfood ne mide koruyucusu İğneleri öylece oldum gitti