Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teraspy slowfood teşekkür ederim öncelikle.Kırgınlık yok yaw olur mu öyle şey 😀 Midemi üşütmüştüm, birkaç gündür ateşim vardı antibiyotik iğne oldum halim yoktu 😟

CRP değerim normalden 12 kat fazla çıktı 😟
Geçmiş olsun,mide için dikkatli olmalısın, kekik suyu bulursan al ,evde bulunsun.

Antibiyotik iğneyi bile vermedi.Ben kendim başka doktora reçete ettirip yaptırdım

Mide bulantısıyla gittim, sadece bulantıyı geçirecek serum verdi doktor acilde. Tahlil falan yapmadılar ama.Sonraki gün de ateşim çıktı. Tahlili kendim istedim bu sefer
Normalde domates suyu asiditeyi arttırır. Ama mide koruyucu (Ransoprazol, Rabeprazol, Raneks) ile birlikte A101' de 8 sebzeli bir karışım var. Eğer içebiliyorsanız çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.

Antibiyotik iğneyi bile vermedi.Ben kendim başka doktora reçete ettirip yaptırdım
Ama mide rahatsızlıklarında antibiyotik çok fazla tercih edilmez. Ya etken viralse? Bir de antibiyotiği reçete eden hekim, reçeteye mide koruyucu ve vitamin ekledi mi?

Karşısında durma 😀
Yok, o tam yanında duruyor sanırım, pervane kanatları... :haha :haha :haha

Aslında midemi mi üşüttüm onu da bilmiyorum. Ateşlendiğimde hep midem bulanır aslında. slowfood ne mide koruyucusu 😀 İğneleri öylece oldum gitti 😟

Aslında midemi mi üşüttüm onu da bilmiyorum. Ateşlendiğimde hep midem bulanır aslında. slowfood ne mide koruyucusu 😀 İğneleri öylece oldum gitti 😟
O zaman bol bol yoğurt. Hatta alabilirseniz enterogermina. ;) Bir kutu da bemiks C. ;) Aslında temin edilebilirse Pharmaton. ;)

Geri
Üst Alt