I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
Bu arada ben hayatımda hiç mide koruyucusu kullanmadım
Doktoru da şikayet ettim
Doktoru da şikayet ettim
İnşallah hiç gerek kalmaz ama antibiyotiklerin parenteral ya da oral uygulanması farketmez, mide ve bağırsak mikroflorasına mutlaka zarar verir.Bu arada ben hayatımda hiç mide koruyucusu kullanmadım
Ben de kullanmadım ama , aması var işte .Dikkatli olmak lazımBu arada ben hayatımda hiç mide koruyucusu kullanmadım
Üstadım. Kusura bakmazsanız bu konuda tek bir şey söyleyeceğim. Var olana "Giderse gitsin" gibi bir şey söylendi. Olanlar da (Hepsi ya da herkes iyidir demiyorum bu kesinlikle yanlış anlaşılmasın) ya yoğunluktan insanlıktan çıktı ya da kıymete bindi. Ya hepsi giderse. Ya da tamamıyle işe yaramayanlara kalırsak?Bu arada ben hayatımda hiç mide koruyucusu kullanmadım
Doktoru da şikayet ettim
Ben 5 yaşımda sabah 08:00' da enjektörümü, ilacımı evin salondan alıp eczaneye kendim gidiyordum.slowfood benim zamanında her ay bademciklerim şişerdi.O iğnelerden o kadar çok oldum ki alıştım artık
Bu arada ne hastalığın vardıBen 5 yaşımda sabah 08:00' da enjektörümü, ilacımı evin salondan alıp eczaneye kendim gidiyordum.
Hatta eczacı amca Rahmetli Annemi azarlamıştı. "Gönderme çocuğu böyle, koca koca adamlar burada ağlayıp sızlıyor." diye. O da yazık "Ben göndermiyorum, ayakta bile değilim, uyurken geliyor." demişti. Hala unutmam.
Hiç sorun değil. İyi olun yeter. Bizi gördüğünüz gibi hep buralardayız.İnan ki hiç görmedim.Görseydim kesinlikle dönüş yapardım
slowfood ne hastalığın vardı?Ben 5 yaşımda sabah 08:00' da enjektörümü, ilacımı evin salondan alıp eczaneye kendim gidiyordum.
Hatta eczacı amca Rahmetli Annemi azarlamıştı. "Gönderme çocuğu böyle, koca koca adamlar burada ağlayıp sızlıyor." diye. O da yazık "Ben göndermiyorum, ayakta bile değilim, uyurken geliyor." demişti. Hala unutmam.
Biraz can sıkabilir ama, prostat kontrol edildi mi?Küçükken ben de çok ateşlenirdim. Hatta bu ateş sonradan tekrar çıkmaya başladı. 4 yıl öncesine kadar ateşleniyordum Gitmediğim doktor kalmadı.Her biri başka bir şey söylüyordu