slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Ciddi anlamda uygun olmadığı sürece almam. Hatta teşhir ürünü sonuna kadar incelerim, kapalı kutusu yoksa almam.Yeni konu açmam gerekir mi bilmiyorum ama teşhir ürün alıyor musunuz?
Ciddi anlamda uygun olmadığı sürece almam. Hatta teşhir ürünü sonuna kadar incelerim, kapalı kutusu yoksa almam.Yeni konu açmam gerekir mi bilmiyorum ama teşhir ürün alıyor musunuz?
Bişey kaçırmadım EmmiYıldırım elinden bir şey kaçırdı ,şimdi düzeltmeye çalışıyor, aslında kapatacağım yatacağım ama öğrenmem lazım
Yurtdışında refurbished mantığı vardır. Ama Türkiye' de afedersiniz bu ittirbished işliyor. Orada teşhir ürünleri yarı fiyatına düşerken, burada imkan olsa kapalı kutuyla aynı fiyata satacaklar.Anladım. Mesela çamaşır makinesi diyelim. Bir sakınca olabilir mi?
Senin kulağın kesikdir Emmi eski kurtlardan kim kaldı seviliyorsun inan kimse bişey demediTC Yıldırım ,şunu açıkça yaz ,sana kim söyledi ,kesinlikle peşini bırakmam ona göre ,bu iş yazılımı bozuk tuner cihazından da önemli benim için.
Valla söyleyene kadar Emmi çıkmayacak gibi görünüyor. Bence söyle rahatla.Senin kulağın kesikdir Emmi eski kurtlardan kim kaldı seviliyorsun inan kimse bişey demedi
O zaman söylüyorum ümit hocam dedi beaValla söyleyene kadar Emmi çıkmayacak gibi görünüyor. Bence söyle rahatla.
Biz sadece yazışıyoruz. Göster bakayım nerede söylemişim böyle birşeyi.O zaman söylüyorum ümit hocam dedi bea
Rahatlamak için söyle dedin söyledim rahatladım amaç rahatlamak değilmiydiBiz sadece yazışıyoruz. Göster bakayım nerede söylemişim böyle birşeyi.
Sağlıklı geceler Sayın Emmi. Yarın görüşürüz. Çok selamlar.Ben çıkıyorum gençler ,bir daha foruma girer miyim bilmiyorum,yoruldum artık iyice,beynim yoruldu.Kendinize iyi bakın iyi geceler .
Ben olanı, olmuş olanı söyle dedim. Ben Sayın Emmi ile konuşurken kendim söylerim o sözü " Vaktinizi aldım, sözü uzattım." diye. Ama hiçbir zaman ne onun için ne de bir başkası için öyle bir şey söylemedim. Zaten beni tanıyan herkes bunu bilir.Rahatlamak için söyle dedin söyledim rahatladım amaç rahatlamak değilmiydi