Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gece ve sabahtan forumdasın @memoli1478 hocam çok enerjiksin hepsi uykudadır şimdi :kiskis
bize uyku yok :)

7f0b13c35324ff89378b05952fcc4d699d0c339666028ee8.jpg

@Akigo35 de forumda yok bu akşam

1 ton su kapasitesine sahip akvaryum yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl yapabilirim?

Geçen sene akvaryum işi yapan birkaç yere uğradım, camları bana vereceklermiş de ben yapıştıracakmışım!!! 1 ton patlarsa evi su basar dediler yapmadılar. Ben de sizin yapamadığınızı ben nasıl yapacağım dedim öyle kaldı 😟

Arkadaş deniz akvaryumu yaptırmak istiyor sanırım, içinde tropikal balıkların ve envai çeşit canlıların olduğu...

Belgesellerde izliyorum bazen dev akvaryumları.Yanlıyor muyum?...

İzlemesi çok harika olur ;)

@independent
@osmanke

@Ocico @osmanke aslında köpek balığı beslemeyi düşünüyorum 😀

Ben küçükken akvaryumum vardı ,ufaktı ama. Bazı balıklar pek dayanıklı olmuyor çabuk ölüyor 😟

Geçen sene akvaryum işi yapan birkaç yere uğradım, camları bana vereceklermiş de ben yapıştıracakmışım!!! 1 ton patlarsa evi su basar dediler yapmadılar. Ben de sizin yapamadığınızı ben nasıl yapacağım dedim öyle kaldı 😟
1 ton suyun kurulduğu yere yapacağı basınç, zemin düzenlemesi, ayrıca florayı oluşturmak için motor, iç tasarım v.b. maliyeti. Ayrıca ortalama ölçüler 3m x 0.6 m x 0.5 m civarı olacak. Bu ölçüleri kaldıracak bir alan var mı?

Rahmetli büyük kayınbiraderde vardı, Almanyadan getirtti ,dev akvaryum :) Yazlığa koymuştu ama koku yapıyor diye evde istenmedi (öyle demiyorlardı ama abim benle dertleşiyordu bu konuda) ,Yengeme de söyledim "adamın tek hobisi var ,engel olma" diye :) Camın kalınlığı vardı felaket ,sanırım cam değilmiş parlak şeffaf cama benzer bir maddeydi . Adamcağız vefat etti ,akvaryum atıldı,bence en iyisi havuz ,1 tonluk havuz süper olur,köy yerinde tozdan geçilmez ,geçilmeyeceği için onu da eledik diyelim, geriye 2m lik cam akvaryum kalır bu şartlarda ,yani 1T değil de 250 lik cam akvaryum :ok

@slowfood alanım fazlasıyla var.Tek sorun camları kim birleştirecek 😟

Bari 500lt olsaydı 😟😟😟

Geri
Üst Alt