teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Desene "hanımlar kovalıyor ,biz de gece girip etrafa bakıyoruz" diyememoli ustam biz gececi tayfayız emekliyiz gündüz yokuz kafamıza göre yatıp kalkıyoruz onun için sen bize bakma
Desene "hanımlar kovalıyor ,biz de gece girip etrafa bakıyoruz" diyememoli ustam biz gececi tayfayız emekliyiz gündüz yokuz kafamıza göre yatıp kalkıyoruz onun için sen bize bakma
Rahmetli babam Girit'lidir ,var biraz inat ,eee, burcum da başak olunca tutmayın gari benivall
valla helal olsun ban ben okadar ugraşıyorum bazen pes ediyorum ama sen benden daha inatçısın
vall
valla helal olsun ban ben okadar ugraşıyorum bazen pes ediyorum ama sen benden daha inatçısın
Koreli midir ,Çin'li midir ona mail attım (toolchainlerin sahibine) ,buna bazı *.so dosyaları eklemek istiyorum diye ,bakalım cevap gelecek miRahmetli babam Girit'lidir ,var biraz inat ,eee, burcum da başak olunca tutmayın gari beni
Bizde bir atasözü var ,"isteyenin bir yüzü ,vermeyenin iki yüzü kara" diye ,ben de "getirtme beni Çin'e" diye yazar atarım tekrarçinliyse günahını vermez abi
Bu arada adam debiancı sanırım veya bana öyle geldiçinliyse günahını vermez abi
Aha mail adresi de buBizde bir atasözü var ,"isteyenin bir yüzü ,vermeyenin iki yüzü kara" diye ,ben de "getirtme beni Çin'e" diye yazar atarım tekrar
Emmi E-Mail Bomb mu yapalım diyorsun topluca. Cevap gelmezse yani.Aha mail adresi de bu
xukai(at)nationalchip.com
Tabii ki hayır da ,kişi zaten firma çalışanı (nationalchip- csky) muhtemelen bir çok olayı biliyordur ,çünkü bize lazım olan ssl eklemek (curl pat diye ekleniyor) tabii eklenmediği için de curl çalışmıyor( bu arada pat diye yazdığıma bakma,biraz uğraşılıyor ama alıştım ben artık )Emmi E-Mail Bomb mu yapalım diyorsun topluca. Cevap gelmezse yani.
Aynen. Eğer bir çözüm üretme şansı varsa ana kaynağa ulaştık diyorsun.Tabii ki hayır da ,kişi zaten firma çalışanı (nationalchip- csky) muhtemelen bir çok olayı biliyordur ,çünkü bize lazım olan ssl eklemek (curl pat diye ekleniyor) tabii eklenmediği için de curl çalışmıyor( bu arada pat diye yazdığıma bakma,biraz uğraşılıyor ama alıştım ben artık )
Eh birazAynen. Eğer bir çözüm üretme şansı varsa ana kaynağa ulaştık diyorsun.
Sayın Emmi. Ben korkuyorum, bu cevap gelmezse bize guanzhou yolları görünüyor.Eh biraz
Bir arkadaşım Çin'e gitmiş ,metro için bilet almış ve binmiş ,hadi ineceğim durakta inmeyeyim de sonraki durakta inerim demiş bizim burdaki metrolar gibi.Ama orada ineceğin durağın bilet rengi farklıymış,bu tabii bilmiyor Neyse inmiş ve kapıdan geçerken bileti uzatmış,Çinli bakmış ve "bilmem kaç yuan ceza ödeyeceksin" demiş iyi mi ,meğer kandırmaktan ceza varmış,neyse "ben Türk'üm bilmiyorum ",falan derken mecburen cezayı ödemiş,bana "alocum ben bizim bura gibi sandım valla" dedi(benim de onun kandırıkçı olduğunu sandığımı düşündü sanırım ,bir de yemin etti )Sayın Emmi. Ben korkuyorum, bu cevap gelmezse bize guanzhou yolları görünüyor.