M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 770
- 43
bize uyku yokGece ve sabahtan forumdasın M memoli1478 hocam çok enerjiksin hepsi uykudadır şimdi![]()
![Gülümseme :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/emojione/smile.png)
bize uyku yokGece ve sabahtan forumdasın M memoli1478 hocam çok enerjiksin hepsi uykudadır şimdi![]()
Ustam iş olsun da uyuyacak zaman bulunuyor. Hayırlı, bereketli olsun inşallah. ;)bize uyku yok![]()
1 ton suyun kurulduğu yere yapacağı basınç, zemin düzenlemesi, ayrıca florayı oluşturmak için motor, iç tasarım v.b. maliyeti. Ayrıca ortalama ölçüler 3m x 0.6 m x 0.5 m civarı olacak. Bu ölçüleri kaldıracak bir alan var mı?Geçen sene akvaryum işi yapan birkaç yere uğradım, camları bana vereceklermiş de ben yapıştıracakmışım!!! 1 ton patlarsa evi su basar dediler yapmadılar. Ben de sizin yapamadığınızı ben nasıl yapacağım dedim öyle kaldı![]()
Rahmetli büyük kayınbiraderde vardı, Almanyadan getirtti ,dev akvaryumGeçen sene akvaryum işi yapan birkaç yere uğradım, camları bana vereceklermiş de ben yapıştıracakmışım!!! 1 ton patlarsa evi su basar dediler yapmadılar. Ben de sizin yapamadığınızı ben nasıl yapacağım dedim öyle kaldı![]()