M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
bize uyku yokGece ve sabahtan forumdasın M memoli1478 hocam çok enerjiksin hepsi uykudadır şimdi
bize uyku yokGece ve sabahtan forumdasın M memoli1478 hocam çok enerjiksin hepsi uykudadır şimdi
Ustam iş olsun da uyuyacak zaman bulunuyor. Hayırlı, bereketli olsun inşallah. ;)bize uyku yok
1 ton suyun kurulduğu yere yapacağı basınç, zemin düzenlemesi, ayrıca florayı oluşturmak için motor, iç tasarım v.b. maliyeti. Ayrıca ortalama ölçüler 3m x 0.6 m x 0.5 m civarı olacak. Bu ölçüleri kaldıracak bir alan var mı?Geçen sene akvaryum işi yapan birkaç yere uğradım, camları bana vereceklermiş de ben yapıştıracakmışım!!! 1 ton patlarsa evi su basar dediler yapmadılar. Ben de sizin yapamadığınızı ben nasıl yapacağım dedim öyle kaldı
Rahmetli büyük kayınbiraderde vardı, Almanyadan getirtti ,dev akvaryum Yazlığa koymuştu ama koku yapıyor diye evde istenmedi (öyle demiyorlardı ama abim benle dertleşiyordu bu konuda) ,Yengeme de söyledim "adamın tek hobisi var ,engel olma" diye Camın kalınlığı vardı felaket ,sanırım cam değilmiş parlak şeffaf cama benzer bir maddeydi . Adamcağız vefat etti ,akvaryum atıldı,bence en iyisi havuz ,1 tonluk havuz süper olur,köy yerinde tozdan geçilmez ,geçilmeyeceği için onu da eledik diyelim, geriye 2m lik cam akvaryum kalır bu şartlarda ,yani 1T değil de 250 lik cam akvaryumGeçen sene akvaryum işi yapan birkaç yere uğradım, camları bana vereceklermiş de ben yapıştıracakmışım!!! 1 ton patlarsa evi su basar dediler yapmadılar. Ben de sizin yapamadığınızı ben nasıl yapacağım dedim öyle kaldı