osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,139
- 60
Ben sarj istasyonuna gider enerji depolamaya,
Yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler..
Ben sarj istasyonuna gider enerji depolamaya,
Yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler..
Reklam arası , maçtayım, çarşıya gittim, çanak anten takacağım... İyi alıştın valla , ardından bol bol foto ekle "ben burdayım siz nerdesiniz" deMactayim şimdi 2 saat sonra gorusuruz
Eee ben o kadar iş yapıyorum dönüp dolaşıyorum bakıyorum siz hala yoksunuz hep kaytarıyorsunuz agamReklam arası , maçtayım, çarşıya gittim, çanak anten takacağım... İyi alıştın valla , ardından bol bol foto ekle "ben burdayım siz nerdesiniz" de
hoşgeldin ,saat 1:30 mübarek geç kalmışsın bu günhayırlı geceler dostlar bende işten yeni geldim
hayırlı geceler memoli ustam iyi istirahatlerhayırlı geceler dostlar bende işten yeni geldim
Ben kaytarmayı seviyorum ,işin şakası kaytarma ile ilgili anım da var ,unutmazsam yazarım bir gün buradaEee ben o kadar iş yapıyorum dönüp dolaşıyorum bakıyorum siz hala yoksunuz hep kaytarıyorsunuz agam
prefix=/opt/csky/arm-linux-gnueabihf/arm-linux-gnueabihf/sysroot/usr
exec_prefix=${prefix}
libdir=${exec_prefix}/lib
includedir=${prefix}/include
Eee, biz de ayakta sayılırız ,baksana osmanke attı fırçasını yine Webif te değişiklik yapacağım ,sana yollarım test edersin OK verirsin ,olmazsa geriye dönerimeyvallah dostlar teşekkürler eline sağlık abi ben daha ayaktayım
Sorma ,biraz önce foruma girmeden film izledik evde ,sonra açtım laptopu ,bu arada cskydaki tüm toolchainleri indirdim ,hepsini.bir de Minisatip var içinde,bunların hepsi 2019 versiyonu,hiç gelişmemiş,hatta 2017 olan da var.Hanım "bırak artık, düşünmekten saçların dökülecek "dedi ben de bıraktım şimdilik, kenarda duruyor /opt içindemaşallahı var bu saate kadar ayakta ben hep derdim acaba sabahlayan sadece benmiyim
memoli ustam biz gececi tayfayız emekliyiz gündüz yokuz kafamıza göre yatıp kalkıyoruz onun için sen bize bakmamaşallahı var bu saate kadar ayakta ben hep derdim acaba sabahlayan sadece benmiyim
valla helal olsun ban ben okadar ugraşıyorum bazen pes ediyorum ama sen benden daha inatçısınSorma ,biraz önce foruma girmeden film izledik evde ,sonra açtım laptopu ,bu arada cskydaki tüm toolchainleri indirdim ,hepsini.bir de Minisatip var içinde,bunların hepsi 2019 versiyonu,hiç gelişmemiş,hatta 2017 olan da var.Hanım "bırak artık, düşünmekten saçların dökülecek "dedi ben de bıraktım şimdilik, kenarda duruyor /opt içinde