teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İyi gecelerben bu gece erken kaçar dostlar yarın iş var çanak kurulumuna gidecem hayırlı geceler tüm dostlara
İyi gecelerben bu gece erken kaçar dostlar yarın iş var çanak kurulumuna gidecem hayırlı geceler tüm dostlara
izleyici garantili olunca izleyen az olursa cepten gidiyoru yahuTamam anlaşıldı sen reklam arası derken aslında bir reklam verensin demek ,"kurtarmıyor" derken
Ohooo ,hani yatmıştın mübarekizleyici garantili olunca izleyen az olursa cepten gidiyoru yahu
Herkese günaydınlar. Erken kalkan yol alırmış. Alıyorum.Günaydın hayırlı sabahlar ..
TV karşısında uyuya kalmışım
Sen şu an çalışmıyor musun?Hemde çok, şuan çalışmadan istediğim gibi yaşayabiliyorum diyebilirim. Maaşım sabit, tatil param, kira ve sigorta yardımım var. Daha ne olsun
Rahatsızlığım yüzünden 1 yıldır çalışmıyorumSen şu an çalışmıyor musun?
Ekonomi çok iyi zam yok nerde zam Dayı hep bu ecnebi marketleri yapıyor bunu reis onların hakkından gelecek herkes son model telefon tv sahibi TOGG ürettik sende bile TVBox var uçuyoruz Dayı.ülen hiç bir AKP li kalmadımı forumda??? ben onları istiyorum artık
millet ZAM ZAM demek den gerildi iyice
bari o herifler gelsinde biraz neşelenelim değilmi yaw
Son bombayı gördünüz müülen hiç bir AKP li kalmadımı forumda??? ben onları istiyorum artık
millet ZAM ZAM demek den gerildi iyice
bari o herifler gelsinde biraz neşelenelim değilmi yaw