T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Dedimya Emmi aynı tip sinyal denk gelirse biri siyah ekran oluyor çok sağlıklı değil ama kullananlar var genelde tavsiye edilmez fazla*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu kablo tv için aslında ,çanak için değil sanki![]()

,Ya sen uyducusun bilmen lazım ,tek kablo çoğaltılır mı,hem o fotosunu verdiğin alet hdmi çoklayıcı,işe yaramaz ki ,bende 2lisi var 2 tvye veriyor,ama ben ne izlersen büyük tv de onu izliyor ,esprisi yok yani hdmi çoğaltıcının ,tabii nerede kullnacağına bağlı

ben zaten biliyorum ama dediğim gibi bu yeni birşey şimdiye kadar böyle birşeyin olmadığını bende biliyorum ama bunu yeni yapmışlar hani sende bilirsin daire içinde odalarda hepsinde uydu kablosu olmuyor bir odadan diğerine taşımak,da kulfetli iş veya atıyorum her odada bağımsız olarak tv seyretmek isteniyor yukarıda çanak veya santrala gerek kalmadan daire içinde dağıtıcı bu tıpkı santral vazifesi görüyor bunu mutlaka öğreneceğim ama yakın zamanda olmaz bayram sonrası karaköy,e gitme niyetim var orda veya üreticiler ile bir görüşme ayarlayabilirsem mutlaka sizede haber ederim saygılarımla