osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Yok ben öyle tekrar tekrar izlemem yeni iyi film varsa izlerimÇok güzel film vardı ,bırakamadım bu gece,gerçi belki bin kere izlemişimdir "iyi -kötü-çirkin"
Yok ben öyle tekrar tekrar izlemem yeni iyi film varsa izlerimÇok güzel film vardı ,bırakamadım bu gece,gerçi belki bin kere izlemişimdir "iyi -kötü-çirkin"
Tekrar izlemede rekor benim sanırım. Geleceğe dönüş serisini 100 kez izlemişimdir. (Tüm filmleri)Yok ben öyle tekrar tekrar izlemem yeni iyi film varsa izlerim
Kovboy filmi deyince yer yerinden oynar beniim için ,bakkala ekmek almaya bile gitmem o kadar yani ,öhömmmmYok ben öyle tekrar tekrar izlemem yeni iyi film varsa izlerim
Ben senden daha çok izlemişim yaşım gereği ,1000 defaTekrar izlemede rekor benim sanırım. Geleceğe dönüş serisini 100 kez izlemişimdir. (Tüm filmleri)
1000 olmuş mudur? Sayın Emmi. O kadar da yok sanki yaş. Bize mi öyle geldi. (Daha önce de söyledim. Maaşallah.)Ben senden daha çok izlemişim yaşım gereği ,1000 defa
Seneye bedava kartı alacağım,otobüs-metrgemi bedava ,İzmir turu atacağım1000 olmuş mudur? Sayın Emmi. O kadar da yok sanki yaş. Bize mi öyle geldi. (Daha önce de söyledim. Maaşallah.)
Şikayetçi olurum ben. Bu gençlikle ücretsiz kart.Seneye bedava kartı alacağım,otobüs-metrgemi bedava ,İzmir turu atacağım
Bütün artılar burada. Var mı artı isteyen?Varmı ++++ isteyen dosya halinde atayım ordan seyredin
Şikayetçi olurum ben. Bu gençlikle ücretsiz kart.
Yalnız bu konu bence çok tatlı oldu. Tüm internette sürekli "artı var mı? Atın bana bir artı." diyenler dolaşıyorken biz teklif edilene teşekkür ediyoruz. Bence pek güzel.Varmı **** isteyen dosya halinde atayım ordan seyredin
osmanke bir daha yazmaz artık yıldız yüzünden ,yenge kıskanmasınYalnız bu konu bence çok tatlı oldu. Tüm internette sürekli "yıldız var mı? Atın bana bir yıldız." diyenler dolaşıyorken biz teklif edilene teşekkür ediyoruz. Bence pek güzel.
Yıldız yerine başka bir karakter mi kullansaydık. Bilmeden bir ayıp mı ettim ben şimdi. :(osmanke bir daha yazmaz artık yıldız yüzünden ,yenge kıskanmasın
şaşırma öyle "yıldız" var ya aradaosmanke bir daha yazmaz artık yıldız yüzünden ,yenge kıskanmasın