teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yenge sormasın "osmannnn ,bu yıldız kimmmmm " diyeYıldız yerine başka bir karakter mi kullansaydık. Bilmeden bir ayıp mı ettim ben şimdi. :(
Yenge sormasın "osmannnn ,bu yıldız kimmmmm " diyeYıldız yerine başka bir karakter mi kullansaydık. Bilmeden bir ayıp mı ettim ben şimdi. :(
Yahu Osmanke üstadın yıldızla felan işi mi olur.Yenge sormasın "osmannnn ,bu yıldız kimmmmm " diye
Dur osmanke yola çıktı geliyor yavaş yavaş ,birazdan yazarAynen Sayın Emmi. Dediğiniz gibi. Ama benim öyle bir düşüncem yoktu. Sadece forum kuralları. :(
LahavleeeeeeHepsini artı yaptım. Osmanke üstadım kusura bakmayın. Bilerek ya da bilmeyerek sürç-i lisan etti isem affola.
Ne güzel yıldızlara bakıyorduk + nerden çıktı x değilmiydi ?Hepsini artı yaptım. Osmanke üstadım kusura bakmayın. Bilerek ya da bilmeyerek sürç-i lisan etti isem affola.
Şimdi bir de x' le uğraştırmayın beni. Benim bildiğim yıldızdı o olmayınca artı yaptım. (Şaka bir yana bayağı düşündüm ne olabilir diye.)Ne güzel yıldızlara bakıyorduk + nerden çıktı x değilmiydi ?
Hem yazmışsın hem foto atmışsın mübarek,fotoyu kime attın çabuk söyleSorun yok bizde teklif var ısrar yok
Üstadım. Herkesin yana yana aradığı şeye bir de ısrar mı olur. Sizin güzel gönlünüz yeter.Sorun yok bizde teklif var ısrar yok
Eee ,ne anlayalım bu fotolardan,cuma da geçti bahşiş verelim