teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,119
- 65
Hoşbuldum yıldırım ,bayram kim biz kim ,deliye her gün bayramEmmi hoşgeldin bayram hazırlıkları bitmiştir![]()

Hoşbuldum yıldırım ,bayram kim biz kim ,deliye her gün bayramEmmi hoşgeldin bayram hazırlıkları bitmiştir![]()
Evet aslında aynı fikirdeyiz. Minibüs tipi karavan benim için hiç mantıklı değil ve o olacağına bir vip araca o işi gördürürüm diye düşünüyorum. Hatta aslında asıl mantıklı olan bence çekme karavan. Karavanı bir yere sabitleme imkanı olduğunda küçük ihtiyaçlar için yeri kaybetme riski ya da koca aracı her yerde gezdirme sıkıntısı olmasın istiyorum.slowfood muhabbetimiz ''Beyaz eşya önerisi başlığında olduğu için'' muhabbeti buraya taşıdım
Ben de karavan düşünüyorum aslında ama almaya cesaret edemiyorum
Aslında minibüsten ziyade otobüs karavan düşünüyorum.Hatta 2 katlı olursa mükemmel olur
![]()
Açıkçası bulunduğumuz bölge merkezi olmadığı için koştur koştur iş olmuyor. Allah bereket versin diyelim.slowfood motokaravan alacaksam eğer bir de motosiklet alırım kesinlikle
Ne bileyim şimdilik sadece hayalini kuruyorum karavanın
İşler nasıl bu arada?Gece çok iş oluyor mu?
Ağaçtan korksak ormanda yaşamazdık mübarek.Noliyi bakim burada![]()
Hayır, uzman değilim. Bilgim dahilinde insanların sorularını yanıtlamaya çalışıyorum, soruları yanıtsız kalmasınUnforgotten televizyon konusunda uzman sanırım
![]()