osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Hangisinden yamalı olandanmı aparatlı olandan,mıTeşekkür ederim Ne olacak hemen çanağı döndürürdüm İstanbul'a doğru ,malum benim çanak antenim özel
Hangisinden yamalı olandanmı aparatlı olandan,mıTeşekkür ederim Ne olacak hemen çanağı döndürürdüm İstanbul'a doğru ,malum benim çanak antenim özel
Hangisi daha iyi iseHangisinden yamalı olandanmı aparatlı olandan,mı
Çok geçmiş olsun EmmiDün erkenden yattım,baş ağrısı vardı ,bu gün iyiyim
Teşekkür ederim yıldırımÇok geçmiş olsun Emmi
Bak sana bunlardan birini verelim daha iyi çekersinHangisi daha iyi ise
Bende sıkıntı yok ki ,bunların fotolarını eklemişin mübarek ,çatıda 4x120 lik merkezi sistem ,balkonda da motorlu bana ait çanak varBak sana bunlardan birini verelim daha iyi çekersin
Uydudan gelen tekli kabloyu çoğaltmak ,Ya sen uyducusun bilmen lazım ,tek kablo çoğaltılır mı,hem o fotosunu verdiğin alet hdmi çoklayıcı,işe yaramaz ki ,bende 2lisi var 2 tvye veriyor,ama ben ne izlersen büyük tv de onu izliyor ,esprisi yok yani hdmi çoğaltıcının ,tabii nerede kullnacağına bağlıyıldırım geçenlerde biryerlerde gezinirken gözüme çarptı senin bilgin vardır diye soruyorum hani uydudan gelen tek kabloyu çoklayıcı olarak kullanmak için ev içinde bağımsız olarak bir sistem yapmışlar bu konuda bilgin varmı bu yeni bir parça 3,4 aylık bir mesele biraz satıcılara baktım böyle bir sistem,parça göremedim sadece hdmi çoklayıcı var dağıtıcı oda oldukça pahalı birşey redline,nin
Hdmi Dağıtıcı Sekizli 1 Giriş 8 Çıkışlı Splitter
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim geldiğimi görünce "amman biz de girelim neme lazım,emmi kırmasın kafamızı "demişlerdirBu gece bütün konu sahiplerinin online olacağı tutmuş
Bu çoğaltır ama aynı frekans denk gelirse biri siyah ekran olur. Hat karışıyoryıldırım geçenlerde biryerlerde gezinirken gözüme çarptı senin bilgin vardır diye soruyorum hani uydudan gelen tek kabloyu çoklayıcı olarak kullanmak için ev içinde bağımsız olarak bir sistem yapmışlar bu konuda bilgin varmı bu yeni bir parça 3,4 aylık bir mesele biraz satıcılara baktım böyle bir sistem,parça göremedim sadece hdmi çoklayıcı var dağıtıcı oda oldukça pahalı birşey redline,nin
Hdmi Dağıtıcı Sekizli 1 Giriş 8 Çıkışlı Splitter
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.