Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim :ok Ne olacak hemen çanağı döndürürdüm İstanbul'a doğru ,malum benim çanak antenim özel :haha1
Hangisinden yamalı olandanmı aparatlı olandan,mı :clap2 :hoba1 :ok

Hangisi daha iyi ise :ok
Bak sana bunlardan birini verelim daha iyi çekersin :haha1 :clap2 :ok

indir-15ff81c5e919ce420.jpg

indir-2d2769aa11001b75b.jpg

indir-390fb57cb64eaba98.jpg

indir-41c6229b88ce5c5d4.jpg

yıldırım geçenlerde biryerlerde gezinirken gözüme çarptı senin bilgin vardır diye soruyorum hani uydudan gelen tek kabloyu çoklayıcı olarak kullanmak için ev içinde bağımsız olarak bir sistem yapmışlar bu konuda bilgin varmı bu yeni bir parça 3,4 aylık bir mesele biraz satıcılara baktım böyle bir sistem,parça göremedim sadece hdmi çoklayıcı var dağıtıcı oda oldukça pahalı birşey redline,nin

Hdmi Dağıtıcı Sekizli 1 Giriş 8 Çıkışlı Splitter​

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dostlarım bu gece erken çıkacam çünkü sabah erken temizlikçi bayan gelecek hepinize hayırlı geceler güzel bir cumartesi sabahına uyanmanız dileğimle .

307189828_3409393872717542_4289334487990611651_nb1c563da46a0187f.jpg

Bak sana bunlardan birini verelim daha iyi çekersin :haha1 :clap2 :ok
Bende sıkıntı yok ki ,bunların fotolarını eklemişin mübarek ,çatıda 4x120 lik merkezi sistem ,balkonda da motorlu bana ait çanak var:durt

yıldırım geçenlerde biryerlerde gezinirken gözüme çarptı senin bilgin vardır diye soruyorum hani uydudan gelen tek kabloyu çoklayıcı olarak kullanmak için ev içinde bağımsız olarak bir sistem yapmışlar bu konuda bilgin varmı bu yeni bir parça 3,4 aylık bir mesele biraz satıcılara baktım böyle bir sistem,parça göremedim sadece hdmi çoklayıcı var dağıtıcı oda oldukça pahalı birşey redline,nin

Uydudan gelen tekli kabloyu çoğaltmak :hihi ,Ya sen uyducusun bilmen lazım ,tek kablo çoğaltılır mı,hem o fotosunu verdiğin alet hdmi çoklayıcı,işe yaramaz ki ,bende 2lisi var 2 tvye veriyor,ama ben ne izlersen büyük tv de onu izliyor ,esprisi yok yani hdmi çoğaltıcının ,tabii nerede kullnacağına bağlı :ok

Bu gece bütün konu sahiplerinin online olacağı tutmuş :kiskis
Screenshot_2023-06-24-02-46-29-572_com.opera.browser.jpg

Bu çoğaltır ama aynı frekans denk gelirse biri siyah ekran olur. Hat karışıyor

Geri
Üst Alt