Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler dostlar çok şükür bugün daha iyiyim hafif öksürük kaldı
keşke bütün garibanlar sizin gibi olsa ama maalesef zengiliğimi biliyorsunuz biz iç güveyisi gibiyiz :haha1 ceket kapının arkasında duruyor kovdularmı hemen ceketi alır kapıdan çıkarız :hihi:fiskos
Hiç duymadık bilmiyoruz! Allah sinerinizi, dirliğinizi düzeninizi bozmasın. Önemli olan o. Öksürük için de adım artık asistçiye çıkacak ama, asist kullanın, detayını @Sota Başkan' a sorun ayrıntılı anlatır. :ok

Hiç duymadık bilmiyoruz! Allah sinerinizi, dirliğinizi düzeninizi bozmasın. Önemli olan o. Öksürük için de adım artık asistçiye çıkacak ama, asist kullanın, detayını @Sota Başkan' a sorun ayrıntılı anlatır. :ok
NAC 600ml kullanıyorum aynı zamanda c vitamini suda eritmeli hem öksürük hem nefes açıcı ilgin için teşekkür ederim :ok

NAC 600ml kullanıyorum aynı zamanda c vitamini suda eritmeli hem öksürük hem nefes açıcı ilgin için teşekkür ederim :ok
Çok güzel. İkisi de efervesan, gazoz gibi. :haha Şaka bir yana, NAC aynı zamanda karaciğer destekleyicidir. Bitene kadar kullanın.

Çok güzel. İkisi de efervesan, gazoz gibi. :haha Şaka bir yana, NAC aynı zamanda karaciğer destekleyicidir. Bitene kadar kullanın.
Yarın bakkaldan alayım bu gazozdan :kiskis

Sayın üstadlar. Bu akşamlık müsaadenizi isteyeceğim. Herkese sağlıklı, sıhhatli mutlu uykular dilerim. Görüşmek dileğiyle.

sleep-timebbd717de36bfc1f0.gif

349481636_265082169414413_6113877884630626064_n.jpg

Yok ben buradayım dah size iyi geceler dedim :bye :ok

Geri
Üst Alt