Okudum evetDostum şimdi twitter,de izledim bu sığımacılar iyice azdılar hem taksimde olay çıkarmışlar bacha bazi geleneği diye bir dansları varmış terbiyesizliğin daniskası erkek çocuklarına tecavüz dansımı neymiş birde almanyada bir türk kadına 5 sığınmacı tecavüz ederlerken çekmişler görüntüleri var bunlar tam bir baş belası eğer varya bunlar seçimden sonra kalmaya devam ederlerse bizim gençlerimizin başı büyük belaya girecek artık sinirler son hadlede bizimkiler bulduklarını indirirler kimse karısına,kızına,akrabasına bunların yapılmasına müsade edemez yazıklar olsun şu çirkinliklere,rezilliklere müsade edenlere türkleri yıldırmak,değerlerini yok etmeye çalışıyorlar şu siyasetin kirliliğine bakarmısın başımıza bela ettiler bunları
İyi gecelerHayırlı geceler dostum yarın hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Öylesine arada bir tek atıyorum. Müptela aşamasına henüz erişemedim.Hiç duymadık bilmiyoruz! Allah sinerinizi, dirliğinizi düzeninizi bozmasın. Önemli olan o. Öksürük için de adım artık asistçiye çıkacak ama, asist kullanın, detayını Sota Başkan' a sorun ayrıntılı anlatır.
Müptela' mı dedik mübarek. Faydasını gördüğünü paylaştığın için söyledik. Kolay gelsin.Öylesine arada bir tek atıyorum. Müptela aşamasına henüz erişemedim.
Akciğer için yeşil çam kozalağını kaynatıp içebilirsiniz.
Karaciğer için himalaya liv 52 kullabilirsiniz.
Her akşam 1 tek atar Başkan para var huzur varMüptela' mı dedik mübarek. Faydasını gördüğünü paylaştığın için söyledik. Kolay gelsin.
Hoşbuldum sevgili slowfood birazdan da kızgın osmanke gelirHoşgeldiniz Sayın Emmi.
Sayın Emmi. Kızmanın, darılmanın, küsmenin zamanı geçti. Şu saatten sonra bizler bu yaştan sonra ne yapacağız onu düşüneceğiz bence. Ev aile kurmamış gençlerin aşağı yukarı ne yapacağını tahmin edebiliyorum. Ama belirli koşulları yerinde olmayanların önünde ciddi anlamda sıkıntılı bir süreç daha var gibi geliyor bana.Hoşbuldum sevgili slowfood birazdan da kızgın osmanke gelir
Dolar 20 tl diyordu biraz önce ,altın keza öyle.Ev kurmamış gençlerden biz de de var Allah başımızdan eksik etmesin .Tek tesellimiz araziyi sattığımız an ev almak oldu,yoksa onu da alamayacaktık bekleseydikSayın Emmi. Kızmanın, darılmanın, küsmenin zamanı geçti. Şu saatten sonra bizler bu yaştan sonra ne yapacağız onu düşüneceğiz bence. Ev aile kurmamış gençlerin aşağı yukarı ne yapacağını tahmin edebiliyorum. Ama belirli koşulları yerinde olmayanların önünde ciddi anlamda sıkıntılı bir süreç daha var gibi geliyor bana.
Saat 01:22 itibari ile :Dolar 20 tl diyordu biraz önce ,altın keza öyle.Ev kurmamış gençlerden biz de de var Allah başımızdan eksik etmesin .Tek tesellimiz araziyi sattığımız an ev almak oldu,yoksa onu da alamayacaktık bekleseydik
Allah gani gani kolaylık versin. Bizim önümüzde de aynı şekilde iki tane sabi var. Allah bizim ederse. Elimizden geldiği kadar geleceklerini garanti altına almaya çalışıyoruz ama iş, ev, hayat kurma zamanına geldiğinde ne olacak inanın hiç fikrim yok. Donanımlı, eğitimli olsunlar diyorum, ne işe yarayacak diyorum sonra. Olmazlarsa hepten birilerinin eline bakacaklar o da bir ayrı.Dolar 20 tl diyordu biraz önce ,altın keza öyle.Ev kurmamış gençlerden biz de de var Allah başımızdan eksik etmesin .Tek tesellimiz araziyi sattığımız an ev almak oldu,yoksa onu da alamayacaktık bekleseydik