Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tarık,yanımda hanım olmasa ,anlattığımda kimse de inanmaz ,gerçi ben de düşünürdüm valla,yalan değil :)
Bir ara orada çalışan aşçı arkadaşım vardı,o yıllarda yani,onu aradım sordum ,"sende Konyalı çocukların telefon numaraları var mı" diye ,yokmuş,hatta çok sevdiğim bir astsubay arkadaşım oranın müdürü idi,onu bile aradım ,ama maalesef telefonu bulamadım.
İsim soyisim yok mu abi instagramda vardır illa

İsim soyisim yok mu abi instagramda vardır illa
Almadık ki ,hatta yola çıktık epey gittik ,hanım söyledi de hatırladım"hiç bir şey almadan ayrıldık" diye.Aslında yorgunluktan aklıma bile gelmedi inan.

Almadık ki ,hatta yola çıktık epey gittik ,hanım söyledi de hatırladım"hiç bir şey almadan ayrıldık" diye.Aslında yorgunluktan aklıma bile gelmedi inan.
bi daha ki yolculukta yakalanmana kısmet artık :kiskis

Oğlumu tekrar askere götürmemiz gerekecek :kiskis
seferberlik çıkıp sen geri gitme de :kiskis :kiskis :kiskis

Emmi @Adem Helvacı Hocam Sana özel içerik üretsin o arkadaşın sana ulaşması için,

Tavsiye forumuna davet etsin oldu bitti Adem Abi izleniyor Emmi sende telefonla bağlan,

Hikayesini youtube üzerinden anlat keyifli bir içerik olur 😁
Bazen benim kayınpederin bana anlattığı kendi hayat hiklayelerini gizli gizli kaydedip yayınlayasım geliyor arkadaş ağzım açık dinliyorum çoğu zaman :kiskis

Emminin de farkı olacağını düşünmüyorum :ok

Senin mesai bu saatte başladığına göre nöbet ağacı olabilirsin emmi😂😂😂
Seve seve :kiskis

Kaç gündür girmiyordum foruma. Bayağı muhabbet olmuş...

Siz gelince kaçıyorlar benden duymuş olmayın:fiskos
Dün öğleden sonra yeni telefonuma program yükledim,ve sabah saat 04 de kadar da o programla uğraştım,benim elim-ayağım olan navigasyon programı ,bir baktım saat 4 olmuş,kendi kendime "ne çabuk geçti zaman" dedim :)
Hemen hemen tüm eski programlarımı yükledim ,bazıları uyumsuz oldu,ama çalışıyorlar yine de :kiskis ,bir tek telefon ses kaydedicisi olmadı,ki sık kullanırdım onu,tıpkı navigasyonum gibi :kiskis

Geri
Üst Alt