teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Onu bilmiyorum,ama telefoncunun biri bana iş teklif etti telefon ararkenSana birşey olmaz Emmi eski topraksın..
Sulu götürüp susuz getirirsin sen
Onu bilmiyorum,ama telefoncunun biri bana iş teklif etti telefon ararkenSana birşey olmaz Emmi eski topraksın..
Sulu götürüp susuz getirirsin sen
gelene gidene vuralım kadehleri )Bu bana olandan sonra hiç iyi gitmedi
Vurun bakalım,iyi ki ben gelen-giden değilim ,sadece oturuyorum döner koltuğumdagelene gidene vuralım kadehleri )
korsan gibiydin abi geçen amaVurun bakalım,iyi ki ben gelen-giden değilim ,sadece oturuyorum döner koltuğumda
O ,morartılar görünmesin diyeydi mübarekkorsan gibiydin abi geçen ama
Arkası Yarın bekliyoruz Emmi kıyısını köşesini kesmedenAradım ama bulamadım,demek ki anlatmamışım,yarın unutmazsam sizlere Konya'da yaşadığımız bir olayı yazacağım.Bu bilgiyi bilerek yazdım ki,yarın foruma girdiğimde unutmayayım diye.Ama yarın geniş bir arama daha yapayım,belki yazmışımdır,2 kez olmasın
Kesinlikle sansür yokArkası Yarın bekliyoruz Emmi kıyısını köşesini kesmeden
Yazacağım birazdanNoldu mevzu anlatılıyordu en son
Vay be. Harbiden nerden nereye olmuş.Yıl 2016 ,oğlum askere gidecek ,İskenderun'a ,ben hanım oğlan araba ile yola çıktık.Manisa-Uşak-Afyon-Konya üzerinden gideceğiz aheste aheste
Neyse vardık birliğine,bekoyu teslim ettik,arkadaşı da ziyaret ettik,ertesi gün öğlen gibi İzmir'e yola çıktık,karı-koca eve dönüyoruz artık.Navigasyonu açtım tabii, yoksa gelemezdim
Biz Konya'ya girdik, hava hafif karanlık ama farlar daha yanmıyor ,yani öyle bir karanlık var.İkinci ışıklara gelirken
Hanım - alo biri sellektör yapıp duruyor,bize mi yapıyor acaba
Ben - Bize neden yapsın,sağdan aheste gidiyoruz
H- neyse,sıcak su var,çay istiyormusun ,kırmızı yandığında içersin
B- iyi olur ,sen hazırla,içerim
O sırada araba yanımıza gelmiş (hanım söyledi) ,bize hareketler yapıyorlarmış.Şaşırdım ama kırmızı yanınca durduk ister istemez.Sola baktım,gençten birisi bana camı aç hareketi yapıyor Açmadım tabii camı,ama ha bire sağa yanaş falan diyor.Biz inanın önce korktuk.
B- Bu manyak mı yahu,sen aç telefonunu elin 5 te olsun (5 bizde 155 tir,5 numaraya 155 ,6 numaraya 156 kodludur,halen öyledir),ara dediğimde ararsın ,bak navigasyonda koordinatı açtım, karşı tarafa söylersin
H- sağa yanaşacaksın yani
B- ne istiyormuş merak ettim yaa
Sağa yanaştım ışıkları geçince ,tam hatırlamıyorum ama sanki sağ tarafta Konyasporun binaları vardı galiba ,öyle hatırlıyorum.
Çocuk önümde durdu,hanımın parmağı telefonun 5 üzerinde,koordinatlar açık ,bekliyoruz.Bu arada cam 2 parmak açık,neyse genç yanıma geldi ve,
G- abi sana ne zamandır sağa yanaş diyorum,sellektör yapıyorum ohoooo
B- seni tanıyamadım
G- nasıl tanıyamadın usta
B - (usta)
G- aaa,valla tanımamışın ama ben seni hemen tanıdım
B- benzetiyor olmayasın,plakadan falan (35 ya benimki)
G- bana çok yardımın dokundu ustam,seni asla benzetmem ben ama adını unuttum sanki alo mu diyorlardı sana
B- iyice durumdayım
G- lojmanda yaptım askerliğimi,bayrama eve gidiyordum da benim üzerimdekileri şipşak yıkayıp kurutup ütülemiştin,bana "eve bayrama tertemiz git" demiştin,hatırladın mı
Hatırlayamadım maalesef ,çünkü bu işi tek kişiye yapmadım,kim memleketine gidiyor görürdüm,camı açardım hemen çağırırdım evine tertemiz gönderirdim
Tabii lojman falan deyince arabadan indik biz,evlenmiş onun da hanımı indi elimizi öptüler ve illa bize gideceğiz,yemek yiyeceğiz,dediler ama yorgun olduğumu,söyledim.Zaten bizim hanım ağlamaktan başı ağrıyordu.
Yani nerden nereye,hiç olur mu denilen şeyi yaşadık,inanın çok mutlu olduk karı-koca.Bal üretiyorlarmış,illa "bari bal vereyim,ne olur ustam" dedi,bagajı açtı 3,5kg lık kavanozlara koymuşlar,"parasını alırsan alırım" dedim,yemin etti almam diye,ama baktım zaten çok da yok "hepsi bu mu" dedim ,kardeşleri ile paylaşmışlar meğer.Sordum kg kaça veriyorsunuz peki diye,söyledi.bizim hanım onlarla konuşurken bizim bagajı açtım,çaktırmadan cüzdandan 100 tl çıkardım,bir kağıda da "ufaklığa bir şeyler alırsınız" yazdım(bagajımda kalem-kağıt ne ararsanız var yani) parayı da kağıda sardım,sonra açık bagajına gittim "alıyorum madem birini" dedim alırken de kağıdı başka bir kavanozun altına sıkıştırdım ,helalleştik yola çıktık ama ne yazık ki telefon numarasını almak hiç aklıma gelmedi maalesef.
Tarık,yanımda hanım olmasa ,anlattığımda kimse de inanmaz ,gerçi ben de düşünürdüm valla,yalan değilVay be. Harbiden nerden nereye olmuş.