teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İyi de yanlış kişiye inanıyorsun,ben yapan adam değilim ki mübarek,yolcuyum sadeceOlsun, Ankara-İzmir YHT projesi devam ediyor. Bir gün YHT'de olur emmi, inanıyorum sana
İyi de yanlış kişiye inanıyorsun,ben yapan adam değilim ki mübarek,yolcuyum sadeceOlsun, Ankara-İzmir YHT projesi devam ediyor. Bir gün YHT'de olur emmi, inanıyorum sana
İnanmak istiyorum emmi, umudumu neden kırıyorsun ?İyi de yanlış kişiye ,inanıyorsun,ben yapan adam değilim ki mübarek,yolcuyum sadece
Bir gün Çiğlide hanımla gidiyoruz,kol kolayız.Karşıdan 2 hanım geliyor,daha önce düğünlerini çaldığım kişiler .Bizi durdurdular ve "biz seni bekar biliyoruz,bu kim" dedilerYok korkmuyorum derken aslında korktuğunu söylüyor idare edin gençler demek istiyor
Korkmasa bin dereden su getirmez..
Emmi bu kaç sene önceBir gün Çiğlide hanımla gidiyoruz,kol kolayız.Karşıdan 2 hanım geliyor,daha önce düğünlerini çaldığım kişiler .Bizi durdurdular ve "biz seni bekar biliyoruz,bu kim" dediler
Meğer beni mahallelerinde birine yapmayı düşünüyorlarmış ,ben o olaydan sona yıllarca o mahallede düğün çaldım,hele bizim hanım bana "yok orada artık çalmayacaksın" deseydi bakalım
Bir gün Çiğlide hanımla gidiyoruz,kol kolayız.Karşıdan 2 hanım geliyor,daha önce düğünlerini çaldığım kişiler .Bizi durdurdular ve "biz seni bekar biliyoruz,bu kim" dediler
Meğer beni mahallelerinde birine yapmayı düşünüyorlarmış ,ben o olaydan sona yıllarca o mahallede düğün çaldım,hele bizim hanım bana "yok orada artık çalmayacaksın" deseydi bakalım
Çiğli kalabalık,dar sokaklar,camdan cama balkonlar... Ben hiç sevmiyorum,nerde eski ÇiğliEmmi bu kaç sene önce
Bu arada not : Çiğlide 1 hafta zaman geçirdim, hiç sevmedim.
"ÇIKSAN" ile anlaşma yaptım yıldırım,gerisi üye oluncaFragman geldi Emmi full versiyon ne zaman gelir vizyon tarihi belli mi
Anladım anlaşmazlık olmuş proje rafa kalkmış sağlık olsun Emmi sana projemi yok"ÇIKSAN" ile anlaşma yaptım yıldırım,gerisi üye olunca
Benim için "bu proje adamı" diyorlardı,demek bunu için diyorlarmış ,lahavleeveeeAnladım anlaşmazlık olmuş proje rafa kalkmış sağlık olsun Emmi sana projemi yok
Çabuk yazın bakayım,bunu bizim hanıma kim ispiyon ettiOhooo,korksaydım hiç evlenmezdim
Aramızda bi hain var demek ki abilerÇabuk yazın bakayım,bunu bizim hanıma kim ispiyon etti
Bu bana olandan sonra hiç iyi gitmedi
Sana birşey olmaz Emmi eski topraksın..Bu bana olandan sonra hiç iyi gitmedi