tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
inat etti anlatmıyorEmmi den muhtarın kızı mı imamın kızı mı?
Öyle bir hikaye vardı bekliyoruz
inat etti anlatmıyorEmmi den muhtarın kızı mı imamın kızı mı?
Öyle bir hikaye vardı bekliyoruz
Yengeden korkuyordur ya duyarsainat etti anlatmıyor
Korkmuyorsan anlat Emmi seni dinliyoruz.Ohooo,korksaydım hiç evlenmezdim
"Demirden korkmam" dedim mi ben mübarekKorkmuyorsan anlat Emmi seni dinliyoruz.
Demirden korksam trene binmezdimle olmaz
Aynı ata sözü Emmi kendine göre güncellemişsin sadece aynıı yere çıkıyor"Demirden korkmam" dedim mi ben mübarek
Emmi YHT mi kara tren mi"Demirden korkmam" dedim mi ben mübarek
Yıldırım,"ohooo,kadından korksaydım,her şeye para harcamazdım" deseydim, dediğin olurdu ama öyle demedim ki ,tam tersini belirttim "kadından korksaydım evlenmezdim" dedimAynı ata sözü Emmi kendine göre güncellemişsin sadece aynıı yere çıkıyor
İlteriş ben YHT ye daha gelmedim ,bizde sadece İZBAN varEmmi YHT mi kara tren mi
Felsefik bir yaklaşım daha kadınlar felsefe, gizem severler. Emmi yolu biliyor, takip edin.Yıldırım,"ohooo,kadından korksaydım,her şeye para harcamazdım" deseydim, dediğin olurdu ama öyle demedim ki ,tam tersini belirttim "kadından korksaydım evlenmezdim" dedim
Olsun, Ankara-İzmir YHT projesi devam ediyor. Bir gün YHT'de olur emmi, inanıyorum sanaİlteriş ben YHT ye daha gelmedim ,bizde sadece İZBAN var
Yok korkmuyorum derken aslında korktuğunu söylüyor idare edin gençler demek istiyorFelsefik bir yaklaşım daha kadınlar felsefe, gizem severler. Emmi yolu biliyor, takip edin.