BlackB
Süper Üye
- 25 May 2018
- 960
- 41
arkadaş her yorumun altına bir video ekleyip gönderiyor
1(yazı ile "bir") değil,2-3arkadaş her yorumun altına bir video ekleyip gönderiyor
İyi geceler tarıkHayırlı geceler abiler
O gazla kendini dağlara vurma agamKovboy filmi izledim
Atımı apartmanın önüne bağladım,gece vakti korkudan aşağıya inemem şimdi,gündüz olsun çıkarımO gazla kendini dağlara vurma agam
Atımı apartmanın önüne bağladım,gece vakti korkudan aşağıya inemem şimdi,gündüz olsun çıkarım
Gülme gülmeeee, şerif silahla gezmeyi yasaklamış, boş boş gezilmez.Fındık-fıstık da yok atıp kaçayım,mecburen sabahı bekliyorum
Seviyorsun bu hayatıGülme gülmeeee, şerif silahla gezmeyi yasaklamış, boş boş gezilmez.Fındık-fıstık da yok atıp kaçayım,mecburen sabahı bekliyorum
Bazen 2 kovboy filmi izlerim ,bir de bilim kurgu.Bayılırım bilim kurguya,mesela bu gün bir de uzayda geçen bir film izledim,Bruce willis in "ihlal-yaşam karşıtı"tam bir rezalet ,sardıra sardıra izledimSeviyorsun bu hayatı
oldum olası sevmezdim eskiye dair hatırladığım şöyle kitaplar vardıBazen 2 kovboy filmi izlerim ,bir de bilim kurgu.Bayılırım bilim kurguya,mesela bu gün bir de uzayda geçen bir film izledim,Bruce willis in "ihlal-yaşam karşıtı"tam bir rezalet ,sardıra sardıra izledim