Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlat tabi abi... Eski günleri yad edelim, neşemizi bulalım... Yoksa devir kötü, kolla cüzdanı devri...

Sn.@teraspy bende yazdıklarınızı büyük bir keyifle okuyorum,yazmaya devam ediniz lütfen.Selam ve saygılarımla. :clap2 :bye:ok
:haha1
Sadece 2 ihtiyar , "anlat "demiş iyimi :hih

Geçmişini ve yaşadıklarını hatırladığı sürece, sadece insanın yaşı ihtiyardır abi...
Diyorsun yani :kiskis

Dedim gitti... :kas

Bu sözleri ya tescil ettirmek lazım ya da kitaba dökmek...
Veli,bugün hanımla konuşuyoduk (gerçi her gün konuşuyoruz da :kiskis ) ,kız şu virüs bitse de şöööle yola çıksak ,tıngır-mıngır 60-70 ile otobanın en sağından kamyonlar için ayrılan yoldan gitsek ,önce Aydına veliden çay içsek,sonra hafif hafif ademe geçsek ,orada da akşam yemeğini yesek" dedim,ama bizimkisi ne dedi biliyormusun :) ,"alo ademe ancak ,ertesi gün gideriz" :haha1

Veli,bugün hanımla konuşuyoduk (gerçi her gün konuşuyoruz da :kiskis ) ,kız şu virüs bitse de şöööle yola çıksak ,tıngır-mıngır 60-70 ile otobanın en sağından kamyonlar için ayrılan yoldan gitsek ,önce Aydına veliden çay içsek,sonra hafif hafif ademe geçsek ,orada da akşam yemeğini yesek" dedim,ama bizimkisi ne dedi biliyormusun :) ,"alo ademe ancak ,ertesi gün gideriz" :haha1
İnşallah o günleri de görürüz be abi... Yenge başak burcu galiba, hem pratik zekalı ve hazır cevap hem de gerçekçi (realist) biraz da pesimist... :hmm

İnşallah o günleri de görürüz be abi... Yenge başak burcu galiba, hem pratik zekalı ve hazır cevap hem de gerçekçi (realist) biraz da pesimist... :hmm
Tam tersi "koç" ,başak benim :haha1

Tam tersi "koç" ,başak benim :haha1
Rabbim, yengeme kolaylıklar versin o zaman... :kiskis

@teraspy abi müsait olunca bekliyorum ?

Geri
Üst Alt