Çoğunluk karına saygılıyım abi, ''olsun'' dediler, ben de serbest olduğu için yazıyorumKaldırılsın derseniz koşulsuz
Siyasi konu açılmasını engeller atıfta bile bulunanı gerekli yaptırımıda yaparız.
Bu konuda tavrım belli
Çok sevdiğim halde siyaset konuları bulaşmıyorum ki
Olası gerginlikte şeriatın kestiği parmak açımasın. Aksi durumda kararlarımıza saygı duyulmamaya başlanır.
Son yazdıklarına bende katılıyorum hocam.?Anladımhocam, saygım sonsuz kararınıza lakin her zaman herkesin görüşüne de katılmayabiliyorsunuz.
Mesela Sevgili Mert'in Halil Sezai konusunda yazdıklarına katılmıyorum, ancak görüşüne saygı duyuyorum. Birbirimize zerre saygısızlığımız olmaz, zaten herkes aynı düşünürse insan olmamızın anlamı kalmaz ki. Sürüler halinde dolaşır, acıktıkça avlanmaya çıkarız artık yapacak başka şey kalmayacağı için.
İşin içinde olduğundan dolayı mesela yukarıda sevgili Mert Hükumeti sağlık politikaları konusunda başarılı bulduğunu yazmış.
Ben ise şöyle bakıyorum konuya. Hükumet vatandaşa sağılacak inek gözü ile bakıyor, ''bunlar ölürse vergiyi kim verecek usta? Yaşasınlar ki sorgusuz sualsiz deli dumrul vergilerimizi toplamaya devam edelim'' bakış açısı bu bana göre.
Abi iliğine kadar sömürdüğün vatandaştan bir de kutusu 14usd üzerinden ilaç parası almaya kalkarsan zaten bunun imkanı olmadığına göre ölecek yani başka açıklaması yok.
Kendimi de eleştireyim. Artık öyle tepki doluyum ki son 15 20 yıldır yaşananlardan, adaletsizlikten, gelir dengesizliğinden, vergi eşitsizliğinden, yandaş kayırmalardan, tanıdık ihalelerinden, atının yularını tuttu diye rektör yapılanlardan, tecavüzcülerden, hırsızlardan, yolsuzlardan vs vs
Ağızları ile kuş tutsalar yaranamazlar bana.
Kesinlikle net ve doğruBu konuda tavrım belli
Çok sevdiğim halde siyaset konuları bulaşmıyorum ki
Olası gerginlikte şeriatın kestiği parmak açımasın. Aksi durumda kararlarımıza saygı duyulmamaya başlanır.
Sen sus, büyüklerinin işine karışma. Senden beklediğimiz başka mutu haberler var bizim. Otur ve 30 Eylül'ü bekle sen bakiim.Kesinlikle net ve doğru
Sen sus, büyüklerinin işine karışma. Senden beklediğimiz başka mutu haberler var bizim. Otur ve 30 Eylül'ü bekle sen bakiim.
Aklıma geldi acaba forumdaki arkadaşlara desekmi böyle bir adım attıkSen sus, büyüklerinin işine karışma. Senden beklediğimiz başka mutu haberler var bizim. Otur ve 30 Eylül'ü bekle sen bakiim.
1 ekimde söyle ne söyleyeceksen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aklıma geldi acaba forumdaki arkadaşlara desekmi böyle bir adım attık
Bakalım Ben avukat ara bulucu avukat ve X şahıs 4 müz toplantı yapcaz ama senin illaki fikirlerine ihtiyacım var çünkü adam bir sürü şey sayacak önlerinde benim laflarımla bunu vurmam lazım.1 ekimde söyle ne söyleyeceksen
Yasal süreç ilerlerken yorum yapmam yanlış olur diye düşğn her zaman.
Emmi mevzu derin benim işle alakalı öğle diyim.muhabbet mevzusu ne ben de onu anlamadım
yoksa Devlet Bey artık ben bu ortaklık dan sıkıldım bu iş bitmiştirmi diyecek