Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Senin maaşı, künefe masasında 0 (Sıfırla) sen gör
Senin maaşı, künefe masasında 0 (Sıfırla) sen gör
Yok vala burdayım ya bir iyi geceler mesajı atanamız yok ya sabah uyandık yemek yedinmi günaydın mesajı atanımız yokUyudunuz mu ?
Vaayy zalımlar vaay bir iyi geceler , bir günaydın bile demiyorlar demekYok vala burdayım ya bir iyi geceler mesajı atanamız yok ya sabah uyandık yemek yedinmi günaydın mesajı atanımız yok
Yokki Ufukta bişeyler Bi yengeniz olsa fenamı olurdu yani şimdiVaayy zalımlar vaay bir iyi geceler , bir günaydın bile demiyorlar demek
iyi olmuş sizin için .Yazmadan kapatmayayım istedim
Bugün ağaçları sularken telefonda mertle konuşuyordum,konuşurken telefonum çaldı ,ee,akıllı telefon ya,hemen merte" hanım arıyor galiba" dedim ve selamlaşıp kapattım,baktım hanım değil,yabancı numara...
(bu arada merte süpriz yapayım dedim ama olmadı ,"ben spy - teraspy" diyemedim iyimi )
Aradım,meşguldü ,ama çok geçmeden o numara aradı tekrar,açtım ,davudi bir ses ...
Ses(s) "abim bayramın mubarek olsun,ellerinden öpüyorum"
Ben(b) ? alo ,el öpenlerin çok olsun
s - aminnn, napıyosun abim
b- iyiyim,çiçekleri suluyorum (Allah rahmet eylesin Kamer Genç) ,sen napıyorsun
s- iyiyim abim benim,telefonunu buldum arayıp haber vereyim dedim
b- ? , sendemi benim telefon ,geçen kaybetmiştim ( )
s-evet,vallah bende,seni nasıl özlemişim (burada kahkaha attı)
s- hiç değişmemişin abim
Allah allahhhhh,bir yandan da düşünüyorum ,sesi çıkartmaya çalışıyorum ama nafile,bulamadım ki kim olduğunu
b- eee,daha neler yapıyorsun bakalım
s- hiç bişey,senle konuşuyom şimdi (kahkaha)
b- ya ben sesini çıkartamadım ,kusura bakma sakın
s- ayıp ettin abim benim,ne kusuru haklısın ,bende tanıcakmı bakalım dedim ,abi ben şehmus
Anaaa,kaç yıl oldu,yeni emekli olmuş Diyarbakır'dan dönüşte İzmir'de eski arkadaşı görmüş,ondan almış telefonumu ,nasıl sevindim bilemezsiniz,bizim hanım şehmusu "çayır-çimen" olarak bilir,araziyi aldığımda (2008) bana "abi çayır-çimenmi aldın şimdi" demişti,oradan adı çayır-çimen kaldı ,Antalya'ya kızının yanına gidiyormuş,dönüşte inşallah buluşacağız
Abi yanlış anlamadıysam rahmetli Kamer Genç ile mi konuştun?Yazmadan kapatmayayım istedim
Bugün ağaçları sularken telefonda mertle konuşuyordum,konuşurken telefonum çaldı ,ee,akıllı telefon ya,hemen merte" hanım arıyor galiba" dedim ve selamlaşıp kapattım,baktım hanım değil,yabancı numara...
(bu arada merte süpriz yapayım dedim ama olmadı ,"ben spy - teraspy" diyemedim iyimi )
Aradım,meşguldü ,ama çok geçmeden o numara aradı tekrar,açtım ,davudi bir ses ...
Ses(s) "abim bayramın mubarek olsun,ellerinden öpüyorum"
Ben(b) ? alo ,el öpenlerin çok olsun
s - aminnn, napıyosun abim
b- iyiyim,çiçekleri suluyorum (Allah rahmet eylesin Kamer Genç) ,sen napıyorsun
s- iyiyim abim benim,telefonunu buldum arayıp haber vereyim dedim
b- ? , sendemi benim telefon ,geçen kaybetmiştim ( )
s-evet,vallah bende,seni nasıl özlemişim (burada kahkaha attı)
s- hiç değişmemişin abim
Allah allahhhhh,bir yandan da düşünüyorum ,sesi çıkartmaya çalışıyorum ama nafile,bulamadım ki kim olduğunu
b- eee,daha neler yapıyorsun bakalım
s- hiç bişey,senle konuşuyom şimdi (kahkaha)
b- ya ben sesini çıkartamadım ,kusura bakma sakın
s- ayıp ettin abim benim,ne kusuru haklısın ,bende tanıcakmı bakalım dedim ,abi ben şehmus
Anaaa,kaç yıl oldu,yeni emekli olmuş Diyarbakır'dan dönüşte İzmir'de eski arkadaşı görmüş,ondan almış telefonumu ,nasıl sevindim bilemezsiniz,bizim hanım şehmusu "çayır-çimen" olarak bilir,araziyi aldığımda (2008) bana "abi çayır-çimenmi aldın şimdi" demişti,oradan adı çayır-çimen kaldı ,Antalya'ya kızının yanına gidiyormuş,dönüşte inşallah buluşacağız
Aynen, hemde süper iyi oldu valla ,muhabbet devam eder sevgili mert ,bu arada Bayındırdaki yangını izledinmi tvlerden bilmiyorum ,dedim ya helikopter çok yakında diye,bugün bisiklete atlayıp gittim,meğer su alıyormuş çok yakın görünen yerden,bende "acaba aşağılara mı sirayet etti "demiştim ama bize yakın sayılır yanan yer,büyük ihtimal cam kırığından çıktı, yine biz buradayken geçenlerde yine zeytinlik yandı , o daha da yakındı ,zaten bizim köydü,Elifli yani,onu da bulamadılar neden çıktığını ,ama cam kırığı diyorlar ,görsen şimdi bir tane cam kırığı yok ne yolda ne tarlalardaiyi olmuş sizin için .
Ama bizim muhabbet yarım kaldı hocam?
Hayır,tabiiki konuşmadım,ama rahmetlinin böyle bir cümlesi vardı(nur içinde yatsın) "çiçekleri sulamaya geldim" diye oradan esinlenmiştim,eee adını anmadan geçmek olmaz sevgili muratala53Abi yanlış anlamadıysam rahmetli Kamer Genç ile mi konuştun?