Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Bu Saatte Künefe Hataylıyık Kardeş Ne Yapak teraspy Ado F fikoloji Sota Umut Barış teknovest Hataylı kardeşiniz Koray iş Başında
Buyur Gel Kardeşim BaştacısınKolay gelsin hocam. Tok insanı bile acıktırır bu fotoğraf. Elinize sağlık.
Koro96,saat gecenin 24:20si,sen kalp krizimi geçirteceksin, özellikle de banaBuyur Gel Kardeşim Baştacısın
Sesli güldüm emmi karşı aptden bile baktılarKoro96,saat gecenin 24:20si,sen kalp krizimi geçirteceksin, özellikle de bana
bence gurme konusu açalım oranın sorumluluğunu koraya verelim, mahvediyor bizi hayaller künfe gerçekler tulumbaBu Saatte Künefe Hataylıyık Kardeş Ne Yapak teraspy Ado F fikoloji Sota Umut Barış teknovest Hataylı kardeşiniz Koray iş Başında
Olur Ustacımbence gurme konusu açalım oranın sorumluluğunu koraya verelim, mahvediyor bizi hayaller künfe gerçekler tulumba
Vallahi Bir lokma Yemedim şu eğlencemi Festivalmi ne Evde Ancak
Aynen altına imzamı atıyorum sevgili Domestos ,zaten daha önceleri de yazmıştım bu uyardığın konuda"yiyiniz içiniz ama sosyal medyada paylaşmayınız"
Caninizi sikmayin.Aynen altına imzamı atıyorum sevgili Domestos ,zaten daha önceleri de yazmıştım bu uyardığın konuda
Gelin Kardeşim HoşgelirsinizCaninizi sikmayin.
Hataya gidip koronun ocağına incir ağacı dikicem.
Omru billah lokma paylasimi yapamaz
Kim benmi hiç öyle şeyler yapmam EmmiAynen altına imzamı atıyorum sevgili Domestos ,zaten daha önceleri de yazmıştım bu uyardığın konuda
"yiyiniz içiniz ama sosyal medyada paylaşmayınız"
Senin maaşı, künefe masasında 0 (Sıfırla) sen görGelin Kardeşim Hoşgelirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kim benmi hiç öyle şeyler yapmam Emmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: