Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Emmi 2 gündür beni perisan ettin.
Linux linux dedin ömrümü yedin. :sopa1
Öğreneceksin,başka çare yok :haha1 ,bizim hanım debian8 kullanıyor,birgün baktım masa üstüne gelmiş,ev klasörü,çöp kovası falan,şaşırdım "yav bunu nasıl yaptın" dedim,"sağ tıkladım,baktım masa üstü ayarları yazıyor,tıkladım hepsini denedimi bu ayar hoşuma gitti,onu kaydettim" dedi :haha1

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,826
Öğreneceksin,başka çare yok :haha1 ,bizim hanım debian8 kullanıyor,birgün baktım masa üstüne gelmiş,ev klasörü,çöp kovası falan,şaşırdım "yav bunu nasıl yaptın" dedim,"sağ tıkladım,baktım masa üstü ayarları yazıyor,tıkladım hepsini denedimi bu ayar hoşuma gitti,onu kaydettim" dedi :haha1
Linux ilk tanismam 2007 senesi dayanir.
3000$ Notebook almisim cayir cayir.
icinde Windows Vista var.
Xp aliskanligi devam ettiği icin
Xp Iso icine sata driver entegre edip
XP+ vista kullanmis bebeleriz o senelerde

neyse hizimi aldim durdurmayin.
Turkiyeye gelen Ahiska turkleriyle siki dialog içerisindeyiz elemanlar hep linux kullaniyor.kullaklari cinlasin (Rüstem,Teymur,Ali)
o donemde Pardus 1. versiyon yayinlanmasin mi.

Butun yerlilik,millilik duygularimla kütüphanenin yolunu tuttum.
100/100mbit internet var cayir cayir
Torrent ozamanlar cok daha popurlerdi icinden geciyoruz uninin internetiyle.
LTRG Selam olsun :ok
Bu kismi neden yazdim bende anlamadim.

indirdik pardusu
Cektik Dvd boot ettik yükledik.
Facia Fareyi tanisa, wifi tanimiyor
wifi cozuyorsun, ekrankarti cortluyor.

Lanet okuyarak birkac gun sabir ettim.
ogun bugun linux donup bakmadim :kiskis

2gun once sen fisekliyene kadar :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kuruldu ama calismiyor.
Teamviewer kurup yarin bakiver.
korkma linux bilgim cok az windows olsa is degisir. :kas
konsoldan aşağıdaki komutu ver,hatta burdan kopyala-yapıştır:
sudo yum install -y chromium
Yüklenmezse o zaman önce şunu ver,sonra ilk komutu verip kur :
sudo yum install -y epel-release

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
https://tavsiyeforumu.com/konu/maksat-muhabbet-olsun.3056/page-7#post-65059
Demiştim,ardından da,
https://tavsiyeforumu.com/konu/maksat-muhabbet-olsun.3056/page-8#post-65376
Yazmıştım,işte çalgıcılığı bırakma nedenimi de yazayım bari ...
Bir gün cıs-tak cıs-tak çalıyorum,tek başınayım,piyanist-şantör gibi yani,çalıp söylüyorum(gerçek çalıp söyleme,öyle cd veya md veya pc değil),düğün bizim eve yakındı,annem, hanımı almış gelmiş,benim haberim yok,bu arada ~10 yıllık evliyiz haaaa :)
Neyse,ara verdim ,bir baktım bizim hanım,şaşırdım "napıyon kız burda" dedim,"anneyle geldik ,seni dinliyoruz" dedi,sonra " alo bir ara halaya geçersen damat halayını da çalsana" dedi,bende sırıtarak "tamam,çalayım" dedim ,ama birisi yanıma geldi bana" bu kim" dedi,bende "eşim" dedim.
Vayy,bana ne laflar,annem şaşırdı,annemi bırakın hanım şok oldu ,beni sormayın,sadece yüzüne baka kaldım.Meğer beni bekar biliyormuş,(hiç yüzüğümü çıkartmadım düne kadar) da kızına düşünüyormuş :) Sonra başka birisi geldi,bayanı oradan aldı götürdü ,ama giderken bile halen söyleniyordu,işte o zaman hanım "alo,artık çalmanı istemiyorum derhal bırakacaksın" dedi :)
Tabii hemen "pat" diye bırakamadım, önceden alınmış tüm düğün-nişan ve kına gecelerinin hepsini çaldım, 1998 de bıraktım,hanım halen muhabbet açıldığında anlatır bu olayı.
1998 de bıraktım dedim,çünkü inanın 1,5-2 yıl önceden tutuyorlardı,ölümler-hastalıklar haricinde de çalıyordum mutlaka.Biz "göçmen düğünü" derdik,mükemmel olurdu,bazı zamanlar halay iki mahalleyi dolaşırdı,bu olayı ilk yaşadığımda çalmayı durdurmuştum,ama durmamam gerekirmiş,ne bileyim :haha1
"Parayla saadet olmaz" ile halay çekilirmi,çekiyorlardı,hemde mükemmel.Nazilliye götürdüler beni bir gün,oğlan tarafı göçmen,kız tarafı Aydınlı,damat yanıma geldi" alo,parayla saadet olmaz" dedi,başladım çalmaya,hemen biri geldi" değiştir değiştir, bu şarkıyla oynanırmı" dedi,halaya başlanınca bende gösterdim "bak oynuyolar" dedim,adam şaşırdı sadece "oynuyorlar yav" dedi :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Acıktım ya Buyrun Birlikte Yiyehk :hihi:hihi

1563288572603.png

Geri
Üst Alt