Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,826
Hocam, koronun ocağına incir ağacı dikmek farz oldu.Rejimdeyken, künefe fotoğrafı paylaşan ellerine sağlık iyi mi?
Yanlis miyim.
Hocam, koronun ocağına incir ağacı dikmek farz oldu.Rejimdeyken, künefe fotoğrafı paylaşan ellerine sağlık iyi mi?
Gatılıbatırın...Hocam, koronun ocağına incir ağacı dikmek farz oldu.
Yanlis miyim.
Bu nasıl oluyor yav,yurt dışı hackerli... Yurt Dışı Hackerli gibi duruyor
Bu nasıl oluyor yav,yurt dışı hackerli
Öğreneceksin,başka çare yok ,bizim hanım debian8 kullanıyor,birgün baktım masa üstüne gelmiş,ev klasörü,çöp kovası falan,şaşırdım "yav bunu nasıl yaptın" dedim,"sağ tıkladım,baktım masa üstü ayarları yazıyor,tıkladım hepsini denedimi bu ayar hoşuma gitti,onu kaydettim" dediEmmi 2 gündür beni perisan ettin.
Linux linux dedin ömrümü yedin.
Linux ilk tanismam 2007 senesi dayanir.Öğreneceksin,başka çare yok ,bizim hanım debian8 kullanıyor,birgün baktım masa üstüne gelmiş,ev klasörü,çöp kovası falan,şaşırdım "yav bunu nasıl yaptın" dedim,"sağ tıkladım,baktım masa üstü ayarları yazıyor,tıkladım hepsini denedimi bu ayar hoşuma gitti,onu kaydettim" dedi
Kuruldu ama calismiyor.chromium kurdunmu
konsoldan aşağıdaki komutu ver,hatta burdan kopyala-yapıştır:Kuruldu ama calismiyor.
Teamviewer kurup yarin bakiver.
korkma linux bilgim cok az windows olsa is degisir.
emmi şu hackerler olur ya yurt dışında onlar gibiBu nasıl oluyor yav,yurt dışı hackerli
Bende rejimdeyim kardeşimRejimdeyken, künefe fotoğrafı paylaşan ellerine sağlık iyi mi?
Çok çekici geldi yalnız şuanda bu ??Ekli dosyayı görüntüle 86 Acıktım ya Buyrun Birlikte Yiyehk